Klip na topánky s kolieskami a svetlom Frozen Mondo ložiská 608ZZ, PVC kolieska 68 mm priemer od 5 rokov

Popis produktu

Klip na topánky s kolieskami a svetlom Frozen od talianskeho výrobcu Mondo predstavuje fantastický športový doplnok pre všetky deti a najmä dievčatká už od 5 rokov, takže sa môžu začať kedykoľvek korčuľovať. Praktické klipy s 2 kolieskami sa jednoducho upevnia o tenisky či topánky vášho dieťaťa a odráža sa podobne ako na korčuliach. Tyrkysové klipy sú v prednej časti vyzdobené obrázkom princezien Anny a Elsy z rozprávky Frozen, ktorú poznajú deti po celom svete. Kvalitné PVC kolieska majú priemer 68 mm a sú vybavené ložiskami 608ZZ. Pri jazde dokážu kolieska svietiť, takže sa jazda stane ešte krajším zážitkom.

Veľkou výhodou klipov s kolieskami je ich univerzálnosť - ľahko ich prispôsobíte rozmerom detskej obuvi. Sú veľmi ľahké, dajú sa vziať na výlety, dovolenky, nezaberajú veľa miesta. Korčuľovanie je zdravým a zábavným športom, ktorý je čoraz populárnejší. Aktívny pohyb na čerstvom vzduchu prospieva zdravému vývinu dieťaťa. S klipom s kolieskami sa naučí udržiavať rovnováhu, buduje si sebavedomie a trénuje svalstvo na nohách.

Talianska spoločnosť Mondo sa zaoberá výrobou kvalitných detských produktov a hračiek a je oficiálnym výrobcom mnohých licencovaných produktov známych rozprávok, seriálov či filmov. Výrobky od spoločnosti Mondo spĺňajú prísne európske kritériá kvality. Za výrobou širokej škály hračiek Mondo je starostlivý prístup k práci, inováciám a detským potrebám.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodVyrobené v Taliansku
RozmerySIZE = adjustable
Rozmery balenia28*9*20 cm
ElektronickéÁno
SvetloÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
KolesáPVC Ø 68 mm
Farbatyrkysová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.