Kávovar Tefal Coffee Express Smoby s filtrom a nádobou na vodu šedo-olivový

Popis produktu

Kávovar Tefal Coffee Expres v štýlovom šedo-bielom vyhotovení s olivovými detailami predstavuje skvelý darček pre chlapcov a dievčatá od 3 rokov, pričom ju využijú pri hre v detskej kuchynke alebo samostatne. Moderný kávovar je vybavený filtrom a nádobou na vodu, pôsobí realistickým dojmom - dieťa si do kávovaru naleje potrebné množstvo vody, zavrie vrchnák a stisnutím tlačidla prefiltruje vodu do odnímateľnej nádoby s rukoväťou. Špičkový detský kávovar je vyrobený z pevného a zároveň jemného plastu so zaoblenými hranami, vďaka čomu je bezpečný pre hru detí.

Vo vrchnej časti kávovaru je vyobrazené logo mini Tefal. Kávovar poteší všetky deti, ktoré sa radi hrajú v kuchynke, taktiež sa hodí k čajovým setom. Hrou s hračkami, ktoré pripomínajú reálne domáce spotrebiče, sa dieťa učí, ako sa používajú, rozvíja si logické myslenie, jemnú motoriku a predstavivosť. Pri hre so svojimi súrodencami a kamarátmi si taktiež rozvíja sociálne zručnosti a získava zdravé sebavedomie. Rozmery kávovaru sú 13*10*15 cm.

Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom špičkové hračky s vlastnou, originálnou myšlienkou. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Farby na hračkách Smoby rozvíjajú v deťoch kreativitu a individualitu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery13*10*15 cm
Celková výška15 cm
MechanickéÁno
Hmotnosť186 g
Farbašedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.