Kaviareň s Bio Espresso kávovarom Coffee House Smoby pokladňa s elektronickými funkciami a skener so svetlom a zvukom

Popis produktu

Detská kaviareň Coffee House od francúzskeho výrobcu Smoby je špičková hračka, s ktorou sa zabavia chlapci aj dievčatá od 3 rokov. Kaviareň pre deti je replikou skutočnej kaviarne a ponúka množstvo herných príležitostí. Zabudovaná pokladňa s otvárateľnou kasou s bankovkami a mincami zaručene pobaví malých obchodníkov a espresso kávovar s rozličnými náplňami pripraví malým zákazníkom chutnú kávičku. Šikovní predavači si vďaka funkčnej kalkulačke s displejom môžu presne vyrátať, akú hotovosť by mali prijať. Cenu nákupu si zákazník môže skontrolovať na nákupnej kartičke, ktorá slúži ako pokladničný blok, ktorý vychádza po zaplatení z platobného terminálu. Úhradu za nákup môžu zákazníci zrealizovať aj pomocou platobnej karty. Obchodík pre deti je ďalej vybavený mikrofónom a čítačkou kreditných kariet. Produkty sa dajú oskenovať s pomocou elektronického skenera, ktorý vydáva charakteristické zvuky a svieti.

Kaviareň pre deti je vybavená praktickými hodinami, ktoré sú umiestnené nad kávovarom a vedľa hodín je oznam otvorené alebo zatvorené (v angličtine a francúzštine), ktorý dieťa mení podľa otváracích hodín. Coffee House však neponúka na predaj len kávu, ale množstvo ďalších pochúťok, z ktorých si môžu malí zákazníci smelo vyberať. Detská kaviareň ponúka deťom sadu 57 skvelých doplnkov a medzi nimi nájdu rôzne krabičky s cereáliami, koláčikmi, sušienkami, mliekom, cukríkmi marshmallow a ovocným džúsom. Ďalej si môžu vyberať aj z rozličných druhov ovocia, pekárenských výrobkov a koláčov. Svoje zakúpené raňajky s kávičkou si malí zákazníci odnesú na tácke, pričom im nebudú chýbať tanieriky, príbory a poháriky.

Celý sortiment si malý obchodník môže vystaviť a poukladať na poličky, na ktorých sú čiarové kódy spolu s cenou. Ovocie, zelenina ale tiež pečivo a koláčiky sú pekne umiestnené v prednej časti kaviarne. Výška detskej kaviarne je 90 cm a celkové rozmery hračky sú 60*60*90 cm. Kaviareň pre deti má nadčasový dizajn v zelenej farbe a rôznych odtieňoch hnedej. Na kaviarni sú znázornené pekné obrázky, nápisy a taktiež otváracie hodiny. Elektronická kaviareň funguje na batérie typu 1 x LR54/AG10, ktorá je súčasťou balenia a 1 x LR03, ktorá nie je súčasťou balenia.

Kaviareň s pokladňou pre deti je zábavná realistická hračka, ktorá prispieva aj k rozvoju detí. Manipuláciou s drobnými doplnkami sa rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti detí. Je to ideálna hračka pre deti, ktoré rady vymýšľajú rôzne príbehy a hrajú sa na dospelých. Pri hre s kamarátmi a súrodencami si zlepšujú aj komunikačné schopnosti, učia sa rýchlejšie vytvárať sociálne väzby a rozvíjajú si svoju kreativitu, učia sa improvizovať. Pri hre na obchodníkov a zákazníkov sa približujú svetu dospelých, získavajú pocit zodpovednosti a sebavedomie.

Smoby už dlhé roky prináša deťom špičkové hračky s pravým francúzskym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery60*60*90 cm
Celková výška90 cm
Rozmery balenia50*20*66 cm
Celková dĺžka60 cm
SvetloÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť3,1 kg
NoteBattery: 1 x LR54/AG10 included and 2 x LR03 not included
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.