Activity kamión so zvieratkami Safari Kiddieland so zvukmi a melódiami od 12 mes

Popis produktu

Activity kamión so zvieratkami Safary od spoločnosti Kiddieland je krásna hračka pre najmenšie deti od 12 mesiacov. Kamión pre deti vydáva vydáva rôzne zvuky a melódie. Korba kamióna je plná divokých zvierat a dieťa tak spozná tigralevazebru žirafu. Kamión v čierno-bielom safari motíve šoféruje sympatický sloník. Kamión Activity so zvieratkami je veľmi kvalitná a pevná hračka pre deti, s ktorou sa vyhrajú aj ďalší súrodenci a kamaráti dlhé roky a vždy funguje ako nová. 

Hračka pre najmenších má veľa zvukových a svetelných a mechanických funkcií, ktoré deti, keď objavujú svet, majú veľmi v obľube - stláčať rôzne tlačidlá a figúrky, vytáčať páčky a krúžky doprava doľava hore dolu, krútiť, posúvať, otvárať a pritom sledovať reakciu na svoj pohyb. Táto hračka určite poteší každé dieťa, a hrou sa zároveň rozvíja ich jemná motorika, logika, pamäť, pohybová zručnosť a súvislosti medzi zvukmi, tvarmi a farbami. Súčasťou sú aj batérie 2 x AA/LR6.

Kiddieland je výrobca hračiek pre bábätká a batoľatá, ktorý na svetovom trhu funguje už od roku 1998, licenciu na výrobky Disney získali v roku 2002. Kiddieland je rozšírený na americkom kontinente a vo veľkej miere aj v Európe. Ponúka hračky s nádherným dizajnom, veselými farbami, so zvukovými a svetelnými efektmi, s rozprávkovými motívmi za rozumné ceny. Ich cieľom je ponúkať starostlivým rodičom hračky, pri ktorých sa deti nielen zabavia, ale môžu sa s nimi aj veľa naučiť.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
Rozmery37*11*14 cm
Rozmery balenia38*12*21 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
NoteBattery: 2 x AA/LR6 included
Farbačiernobiela
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.