Kamión s nakladačom Volvo Truck & Wheel Loader Majorette 35 cm dĺžka so zvukom a svetlom

Popis produktu

Kamión Volvo Truck & Wheel Loader od francúzskej značky Majorette poteší všetky deti a najmä chlapcov od 3 rokov. Oficiálne licencovaný model ťahača Volvo je vyrobený podľa skutočnej predlohy, jeho realistický dizajn zaujme deti aj dospelých. Špičková kovová karoséria v kombinácii gumenými kolieskami a pohyblivými časťami pôsobí realisticky, autíčko poteší nielen deti, ale aj zberateľov. Kamión Volvo je vybavený návesom, na ktorom odvezie nádherný žltý nakladač Volvo. Kamión aj nakladač dokážu vydávať zvuky a svietiť, čím prinesú deti ešte realistickejšie zážitky pri hre na rôzne povolania.

Kamión s nakladačom predstavuje skvelé rozšírenie zbierky autíčok každého chlapca. Celková dĺžka autíčka s návesom je 35 cm, súčasťou balenia sú aj 4 batérie typu AAA. S autíčkami sa zabavia deti na dlhé roky, môžu sa s nimi hrať samostatne alebo si ich pridajú k stavebniciam a dráham Majorette. Predstavuje vynikajúcu voľbu aj pre malých a veľkých zberateľov, ktorí sa venujú zbieraniu autíčok tejto populárnej automobilovej značky. Deti si pri hre s autíčkom rozvíjajú technickú predstavivosť, fantáziu a jemnú motoriku. Realistický vzhľad autíčok Majorette a ich precízne vypracované detaily sú zárukou vysokej kvality a špičkového európskeho dizajnu.

Francúzska značka Majorette už dlhé roky prináša deťom špičkové autíčka a stavebnice, ktoré si obľúbili aj zberatelia na celom svete. Je partnerom veľkých automobilových značiek, takže deťom prináša licencované produkty vozidiel najvyššej kvality. Hračky Majorette sa vyznačujú originálnym francúzskym dizajnom, vysokou odolnosťou a vydržia vo vašej rodine dlhé roky. Široký sortiment produktov je zameraný nielen na funkčné hračky, ale takisto aj na zberateľské kúsky, medzi ktorými si vyberie každý nadšenec do automobilov. Autíčka Majorette všestranne rozvíjajú každé dieťa.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery35*6,5*11 cm
Celková dĺžka35 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
NoteBattery: 4 x AAA included
Farbažltá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.