Kamión s pracovným kufríkom Black&Decker Truck Smoby a 60 doplnkov s náradím

Popis produktu

Kamión s pracovným kufríkom od renomovaného francúzskeho výrobcu Smoby je skvelá hračka pre chlapcov od 3 rokov. Originálny motív Black&Decker zaručene poteší každého malého remeselníka, ktorý si bude môcť sám poskladať na nákladnej plošine žeriav so závesnou plošinou. Celý detský ťahač sa dá skladať a rozkladať a dieťa má k dispozícii bohatú sadu 60 doplnkov, medzi ktorými sa nachádzajú skrutky, skrutkovač, kľúč a ďalšie pomôcky pre montáž žeriava. Na nákladnej plošine sa nachádza prenosný kufrík s doplnkami, ktorý sa dá ľahko prenášať vďaka praktickej rúčke. Kamión v krásnom oranžovo-čiernom vyhotovení zabaví vášho chlapčeka na dlhé hodiny.

Detský kamión s nákladnou plošinou a žeriavom je vynikajúci darček pre chlapcov, ktorí sa radi hrajú na mechanikov a konštruktérov. Na prenosnom kufríku sa nachádza logo Black&Decker, kamión pôsobí realistickým dojmom. Chlapci sa pri hre na automechanikov nielen výborne zabavia, ale takisto získavajú pocit zodpovednosti, učia sa pracovať s rozličným náradím, rozvíjajú si technickú predstavivosť a logické myslenie. Manipuláciou s náradím si zlepšujú aj jemnú motoriku a celkovú pohybovú zručnosť. Kamión pre deti je má celkovú dĺžku 43 cm, jeho rozmery sú 43*14*18 cm. Neobsahuje elektronické funkcie.

Smoby je popredný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá.

Odporúčame.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery43*14*18 cm
Celková výška18 cm
Rozmery balenia45*16*21 cm
Celková dĺžka43 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,3 kg
Farbaoranžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.