Jedálenská tácka s obedovou súpravou Frozen Disney Smoby s trblietkami a 21 doplnkami akvamarínová

Popis produktu

Hľadáte jkrásne doplnky do kuchynky pre deti? Jedálenská tácka s obedovou súpravou Frozen Disney Smoby je pekný darček pre všetky deti od 3 rokov. Jedálenská tacka je vyrobená z kvalitného a odolného plastu v krásnom akvamarínovom vyhotovení a motívom obľúbených princezien Anny a Elzy. Na detskej jedálenskej tácke a obedovej súprave sa nachádzajú vyobrazené motívy obľúbenej animovanej rozprávky Frozen: Ľadové kráľovstvo, ktoré si zamilovali deti po celom svete. Súčasťou detského jedálenského setu s obedovou súpravou je 21 doplnkov: 4 tanieriky, 4 poháriky, súprava príborov a jedálenská tácka.

Vďaka jedálenskej tácke a obedovej súprave si môžu dievčatká prichystať pohostenie pre svojich malých kamarátov a kamarátky. Malé deti sa potešia skvelej zábave pri posedení s obedovou súpravou. Hračka u detí rozvíja fantázia a kreativita, aj vďaka krásnym obrázkom s rozprávkovým motívom. Jedálenská tácka s obedovou súpravou sa dá využiť aj vonku počas pekných slnečných dní, rovnako ako aj počas chladnejších dní vo vnútri. Rozmery jedálenskej tácky sú 40*22*8 cm.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca detských hračiek. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný a jemný k detským rúčkam. Farby na hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality a originálneho dizajnu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery balenia40*22*8 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,7 kg
Farbaakvamarínová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.