Jedálenská stolička Violette Baby Nurse Smoby pre bábiku s 2 doplnkami od 18 mes

Popis produktu

Jedálenská stolička Violette pre bábiku z edície Baby Nurse pre bábiky je kvalitná hračka, vhodná pre dievčatá už od 18 mesiacov. Pohodlne sa do nej zmestí bábika s veľkosťou 42 cm. Krásne farebné vyhotovenie v ružových odtieňoch v kombinácii s francúzskym dizajnom poteší deti na prvý pohľad. Vysoká opierka stoličky zabezpečí, že bábika nespadne a na jedálenskom pultíku ju malá mamička jednoducho nakŕmi, pričom môže bábiku zabávať hrou s farebnými krúžkami v prednej časti. V spodnej časti deti nájdu praktický úložný priestor, kde môžu odložiť rôzne príslušenstvo a doplnky k bábike.

Pri kŕmení bábiky je dievčatku k dispozícii tanierik v tvare srdiečka a praktická lyžička. Jedálenská stolička je vyhotovená z kvalitných plastových materiálov, odolných a zároveň jemných na dotyk. Tento doplnok k bábikám je výborným darčekom pre dievčatká, ktoré sa rady hrajú s bábikami, kŕmia ich a starajú sa o ne. Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností, získavajú pocit zodpovednosti a približujú sa svetu dospelých. Rozmery jedálenskej stoličky sú 34*46*68 cm. Bábika nie je súčasťou balenia.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plastový materiál, z ktorého je stolička pre bábiky vyrobená, je pevný, a kvalitný, no zároveň ľahký a príjemný na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Je lídrom na trhu, a hračky sú vyrobené zo zdravotne nezávadného a kvalitného plastového materiálu, ktorý prešiel európskymi testami kvality.

Odporúčame.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery34*46*65 cm
Celková výška65 cm
Rozmery balenia39*9*59 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,2 kg
Farbafialová
Vhodné pre bábiku32 - 42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.