Jedálenská stolička Highchair Natur D'Amour Baby Nurse Smoby s 2 doplnkami pre 42 cm bábiku od 18 mes

Popis produktu

Jedálenská stolička Highchair Natur z obľúbenej kolekcie Baby Nurse predstavuje skvelý doplnok pre bábiky, ktorý poteší najmä dievčatká od 18 mesiacov. Stolička je vhodná pre bábiku s maximálnou veľkosťou 42 cm. Nádherné vyhotovenie v jemných pastelových farbách bielej a ružovej v kombinácii s francúzskym dizajnom poteší deti na prvý pohľad. Vysoká opierka stoličky zabezpečí, že bábika bude sedieť stabilne a na jedálenskom pultíku ju malá mamička pohodlne nakŕmi. V prednej časti stoličky je umiestnená hra s prevliekaním farebných krúžkov a v spodnej časti sa nachádza praktický úložný priestor, do ktorého si môžu odložiť rôzne príslušenstvo a doplnky k bábike.

Pri kŕmení bábiky je dievčatku k dispozícii modrý tanierik a veľká lyžička. Jedálenská stolička je vyhotovená z pevných plastových materiálov, odolných a zároveň zamatovo jemných na dotyk. Tento doplnok k bábikám je výborným darčekom pre dievčatká, ktoré sa rady hrajú s bábikami, kŕmia ich a starajú sa o ne. Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností, získavajú pocit zodpovednosti a približujú sa svetu dospelých. Rozmery jedálenskej stoličky sú 34*46*65 cm. Bábika nie je súčasťou balenia.

Francúzsky Smoby je popredný výrobca hračiek, ktoré sa vyznačujú osobitým vzhľadom a všestranne rozvíjajú vaše deti. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Farby na hračkách Smoby rozvíjajú v deťoch kreativitu a individualitu, upútajú každé aj najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery34*46*65 cm
Rozmery balenia36*11*52 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbahnedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.