Jedálenská stolička MiniKiss Baby Smoby pre 27 cm bábiku so zvukom Mňam Mňam s doplnkami od 12 mes

Popis produktu

Stolička MiniKiss Baby na kŕmenie bábiky je pekný doplnok na hru s bábikou pre deti od 12 mesiacov doplnený o zvukovú funkciu. Jedálenská stolička je vhodná pre bábiky s veľkosťou 27 cm.  Výška pultu s opierkou je 42 cm. Je prevedená v krásnej ružovej farbe s logom MiniKiss Baby a didaktickými potravinami - banánom, jabĺčkom a jahôdkou. Bábika sedí pevne, a vďaka vysokej opierke nevypadne. K jedálenskej stoličke sú dodávané aj doplnky, a to tanierik s lyžičkou na kŕmenie. Svojim prevedením pripomína realistickú stoličku na kŕmenie. Pri kŕmení vydáva stolička zvuk "Mňam Mňam."

Stolička Smoby MiniKiss Baby na kŕmenie bábiky je vyrobená z pevného a kvalitného plastu, s jemnými oblými tvarmi. Stolička má vysokú opierku. Francúzsky renomovaný výrobca detských hračiek Smoby má dlhoročnú tradíciu vo výrobe detských hračiek. Je lídrom na trhu, a hračky sú vyrobené zo zdravotne neškodného a kvalitného plastového materiálu, ktorý prešiel európskymi testami kvality.

Je to krásna a jedinečná hračka svojho druhu, ktorá zaručí vašej malej princeznej dlhé hodiny strávené hrou so svojou obľúbenou bábikou. Hra s bábikou rozvíja detskú fantáziu. Deti radi predstierajú že ich bábika je ozajstná. Kŕmia ju, kúpu, uspávajú. Na vlastnej bábike sa učia ako ju obliekať a vyzliekať, čo potom praktizujú aj sami na sebe. Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností. Rozmery jedálenského pultu na kŕmenie bábiky sú 28*33*42 cm.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery28*33*42 cm
Celková výška42 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.