Jedálenská stolička z dreva Up & Down High Chair Beaba polohovatelná do 6 výšok šedo-biela od 6-36 mesiacov

Popis produktu

Jedálenská stolička pre deti Beaba Up & Down High Chair je vhodná pre všetky deti od 6 do 36 mesiacov, ktoré začínajú samostatne sedieť a jesť. Stolička na jedenie je výškovo nastaviteľná, takže ju veľmi jednoducho prispôsobíte výške stola, za ktorým sedí celá rodina. Stolička sa dá nastaviť až do 6 výškových polôh od 70 do 90 cm, a to len jedným jednoduchým pohybom. Je vyrobená z robustných materiálov - hliníka, dreva a plastu, ktoré vytvárajú dokonalý harmonický celok a zo stoličky sa tak stáva jedinečný dizajnový kúsok. Všetky deti sediace v tejto jedálenskej stoličke sa vďaka nastaviteľnej výške cítia byť súčasťou rodiny a už odmalička sa na ergonomickom sedadle učia správne sedieť.

Maximálna bezpečnosť

Jedálenská stolička Beaba Up & Down sa dá rýchlo zložiť a nezaberá takmer žiadne miesto. Sedadlo stoličky je pohodlné a vďaka 5 bodovému bezpečnostnému pásu aj maximálne bezpečné. Stabilitu stoličky podporujú široko rozložené nohy a tyče, ktoré ich spájajú. Dieťatko od 6 mesiacov, ktoré sa učí samo sedieť a jesť bude pohodlne sedieť na stoličke a raňajkovať, obedovať či večerať s celou rodinou. Súčasťou jedálenskej stoličky pre deti Beaba je odnímateľný plastový stolík, ktorý sa dá nahradiť dreveným držadlom. Veľkou výhodou stoličky Beaba Up & Down sú tiež stupienky na nôžky, takže väčšiemu dieťatku nemusia visieť vo vzduchu.

O Beaba

Francúzska značka Beaba už od roku 1989 prináša do domácností s malými deťmi inovatívne kuchynské pomôcky a produkty starostlivosti o malé deti. Dizajnéri značky Beaba si pri navrhovaní nových produktov dávajú záležať na tom, aby nové pomôcky spĺňali kritériá najvyššej kvality. Všetky produkty starostlivosti o deti sú kvalitné a zároveň jednoduché na použitie. Výrobky francúzskej značky Beaba si pochvaľujú rodičia po celom svete a produkty Beaba sú každoročne oceňované aj odbornými porotami.

Vlastnosti

  • jedálenská stolička pre deti Beaba
  • nastaviteľná výška stoličky
  • odnímateľný plastový stolík
  • stupienky na nôžky
  • kvalitné materiály - hliník, drevo a plast
  • moderný francúzsky dizajn
  • prvotriedna francúzska kvalita
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery68*57*102 cm
Celková výška102 cm
Rozmery balenia58*40*40 cm
Výška sedacej plochy70 - 90 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
MechanickéSS2023 vozík ECO1479
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť7,4 kg
Farbabiela
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.