Jedálenská stolička a hojdačka Violette Baby Nurse Smoby pre dvojičky bábiky so 4 doplnkami od 24 mes

Popis produktu

Jedálenská stolička a hojdačka Violette pre bábiky z edície Baby Nurse pre bábiky je multifunkčná hračka, vhodná pre dievčatá už od 2 rokov. Pohodlne sa v nej usadia dve bábiky s veľkosťou 42 cm. Krásne farebné vyhotovenie v ružových odtieňoch v kombinácii s francúzskym dizajnom a nápisom Baby Nurse zaujme deti na prvý pohľad. Vysoké chrbtové opierky stoličky zabezpečia, že bábiky nespadnú a na jedálenskom pultíku s moderným bodkovaným vzorom ich malé mamičky jednoducho nakŕmia. V spodnej časti sa nachádza priestranný úložný priestor, kam sa dá odložiť riad alebo šatôčky.

Stoličky sa dajú z podstavca položiť na zem, a tak vznikne originálna a krásna obojstranná hojdačka pre obe bábiky. Dievčatko sa zabáva s bábikami naraz, hojdá ich a zároveň s nimi komunikuje. Tešiť sa môže aj na sadu 4 doplnkov, ktoré tvorí súprava na kŕmenie bábik - 2 lyžičky a 2 tanieriky v tvare srdiečok. Táto multifunkčná hračka je výborným darčekom pre súrodencov, zahrá sa s ňou viacero detí a spoločne vymýšľajú rôzne príbehy. Rozmery jedálenskej stoličky sú 48*34*58 cm. Bábiky nie sú súčasťou balenia.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plastový materiál, z ktorého je stolička pre bábiky vyrobená, je pevný, a kvalitný, no zároveň ľahký a príjemný na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Hračky Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery48*34*58 cm
Celková výška58 cm
Rozmery balenia49*13*58 cm
Celková dĺžka48 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,6 kg
Farbafialová
Vhodné pre bábiku32 - 42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.