Jedálenská stolička Beaba Up&Down výškovo polohovateľná od 6 mes

Popis produktu

Jedálenská stolička pre deti Beaba Up&Down je vhodná pre všetky deti od 6 mesiacov, ktoré začínajú samostatne sedieť a jesť. Stolička na jedenie je výškovo nastaviteľná, takže ju veľmi jednoducho prispôsobíte výške stola, za ktorým sedí celá rodina. Stolička sa dá nastaviť až do 6 výškových polôh. Je vyrobená z hliníka, dreva a plastu a je pre dieťatko maximálne bezpečná. Svojím dizajnom sa hodí do každej modernej domácnosti.

Maximálna bezpečnosť

Jedálenská stolička Beaba Up&Down sa dá rýchlo zložiť a nezaberá takmer žiadne miesto. Sedadlo stoličky je pohodlné a vďaka textilnému pásu, ktorý má dieťatko medzi nôžkami sa zo stoličky nezošmykne. Dieťatko od 6 mesiacov, ktoré sa učí samo sedieť a jesť bude pohodlne sedieť na stoličke a raňajkovať, obedovať či večerať s celou rodinou. Súčasťou jedálenskej stoličky pre deti Beaba je odnímateľný plastový stolík, ktorý sa dá nahradiť dreveným držadlom. Jedálenská stolička má štyri široko rozmiestnené nohy, vďaka ktorým je stabilná.

O Beaba

Francúzska značka Beaba už od roku 1989 prináša do domácností s malými deťmi inovatívne kuchynské pomôcky a produkty starostlivosti o malé deti. Dizajnéri značky Beaba si pri navrhovaní nových produktov dávajú záležať na tom, aby nové pomôcky spĺňali kritériá najvyššej kvality. Všetky produkty starostlivosti o deti sú kvalitné a zároveň jednoduché na použitie. Výrobky francúzskej značky Beaba si pochvaľujú rodičia po celom svete a produkty Beaba sú každoročne oceňované aj odbornými porotami.

Vlastnosti

  • jedálenská stolička pre deti Beaba
  • nastaviteľná výška stoličky
  • odnímateľný plastový stolík
  • kvalitné materiály - hliník, drevo a plast
  • moderný francúzsky dizajn
  • prvotriedna francúzska kvalita

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery57*68*90 cm
Celková výška90 cm
Rozmery balenia57*25*60 cm
Výška sedacej plochy70 - 90 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
MechanickéSS2023 vozík ECO1479
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť5,5 kg
Farbabiela
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.