Drevená magnetická hra Abeceda so zvieratkami Janod tabuľa a 26 podložiek v angličtine a francúzštine od 4 rokov

Popis produktu

Drevená magnetická hra Abeceda so zvieratkami francúzskej značky Janod je pekná a zábavná hra vhodná pre dievčatá a chlapcov od 4 do 8 rokov. Pri hre sa dieťa naučí pomocou špeciálne upravenej magnetky a malých magnetických guľôčok písať písmenká abecedy, spoznáva zvieratká, farby a zoznamuje sa s angličtinou a francúzštinou. Hra je určená pre 1 hráča, ktorý má za úlohu pomocou magnetky na šnúrke umiestniť guľôčky na správne miesto hracej plochy a vyskladať písmenko, na ktoré sa začína zvieratko na karte. Doprajte deťom kvalitnú a náučnú hračku, ktorá ich zabaví na celé hodiny.

Spoločenská hra Abeceda so zvieratkami pozostáva z 26 hracích podložiek s motívom zvieratiek, špeciálne upravenej magnetky na šnúrke, farebných guľôčok a hracej plochy chránenej obalom, ktorý  zabráni vypadnutiu guľôčok. Dieťatko spoznáva písmenka abecedy, farby a zvieratká a súčasne sa učí pomenovať ich v anglickom a francúzskom jazyku. Pomôžte svojim ratolestiam rozvíjať ich záujem o cudzie jazyky, jemnú motoriku, logické myslenie a strategické plánovanie. Spoločenská magnetická hra pre deti je veľmi zaujímavá nadčasová hračka, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb.

Všetky hračky Janod majú edukačný charakter, prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s hračkami Janod sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním povrchov sa posilňuje hmatová citlivosť. Hračky a doplnky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Detská hračka Janod sa vďaka svojmu jedinečnému francúzskemu dizajnu, kvalitným materiálom a farebnému prevedeniu stane obľúbeným spoločníkom detí počas dlhých letných alebo zimných večerov a zaručí, že sa nikdy nebudú nudiť a len tak strácať čas.

Francúzska spoločnosť Janod prináša na trh kvalitné hračky s francúzskym dizajnom, ktoré sú jednak hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí. História francúzskej spoločnosti Janod siaha do roku 1970 a na trh prináša prvotriedne hračky pre deti s francúzskym dizajnom. Sú to nielen zábavné hračky, ale aj prostriedky na rozvoj inteligencie detí. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti.

Vlastnosti          

  • spoločenská dvojjazyčná hra  pre deti od 4 do 8 rokov
  • v balení je 26 hracích kariet s motívom zvieratiek, upravená magnetka na šnúrke, hracia plocha chránená obalom, farebné guľôčky
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • dieťa sa učí abecedu, spoznáva zvieratká, farby a zoznamuje sa s anglickým a francúzskym jazykom
  • ideálna na rozvoj motoriky, trpezlivosti
  • rozmery 22*3*22 cm
  • v praktickom balení
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • unikátny francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 4 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery22*3*22 cm
Rozmery balenia25*4*25 cm
MagnetickéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,7 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.