Interaktívna kocka Mickey Mouse Kiddieland so zvukmi a svetlom od 12 mes

Popis produktu

Interaktívna kocka s hravým a farebným motívom Mickey Mouse od Kiddieland je jedinečná didaktická kocka, ktoré v sebe spája hru a učenie. Spolu 6 strán aktivít, ktoré sú plné svetiel, zvukov hudby a krásneho dizajnu.

Na jednej strane interaktívnej kocky sú hodiny, ktoré vydávajú zvuk Tik-Tak, aby sa dieťa postupne učilo rozoznávať číslice. Neskôr sa naučí presne odčítavať čas na ručičkových hodinách. Na každej strane sa nachádza iná zaujímavá aktivita. Napríklad klavír s klávesmi, CD prehrávač s hudbou a rôzne tlačidlá. Kocka je kvalitná a pevná s veselým dizajnom Mickey Mouse. Batérie sú súčasťou balenia.

Má veľa zvukových, svetelných a mechanických funkcií, ktoré deti od 1 roka milujú, lebo všetko objavujú. Táto hračka určite poteší každé dieťa, hrou si totiž rozvíja jemnú motoriku, logické myslenie a rozoznáva rozdiely medzi zvukmi, tvarmi a farbami.

Kiddieland je výrobca hračiek pre bábätká a batoľatá, ktorý na svetovom trhu funguje už od roku 1998, licenciu na výrobky Disney získali v roku 2002. Kiddieland je rozšírený na americkom kontinente a vo veľkej miere aj v Európe. Ponúka hračky s nádherným dizajnom, veselými farbami, so zvukovými a svetelnými efektmi, s rozprávkovými motívmi za rozumné ceny. Ich cieľom je ponúkať starostlivým rodičom hračky, pri ktorých sa deti nielen zabavia, ale môžu sa s nimi aj veľa naučiť.

Vlastnosti

  • pre deti od 12 mesiacov
  • svetlá, zvuky, hudba
  • krásny dizajn Mickey Mouse
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
NoteBattery: 2 x AA/LR6 included
Farbabiela
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.