Interaktívna kocka Busy Activity Center Kiddieland so zvukom a svetlom od 12 mes

Popis produktu

Interaktívna didaktická kocka Busy Activity Center je vynikajúca hračka s originálnym dizajnom a pestrými farbami, vhodná pre deti od 12 mesiacov. Interaktívna kocka je ladená v bielo-zeleno-žlto-červenej farebnej kombinácii, ponúka množstvo hier, vydáva krásne zvuky a svieti. Didaktická kocka v sebe zahŕňa kocky rôznych tvarov, ktoré dieťatko vkladá do zábavného centra cez určené otvory. Dieťa si užije zvuky piánahuslí a trumpety vďaka klávesom a taktiež sa zabaví pri zvukoch zvierat. Interaktívna didaktická kocka ponúka aj pekné hodiny skryté v sovičke, takže sa dieťa naučí sledovať čas a množstvo iných doplnkov, pri ktorých zrelaxuje. Zábavné centrum ponúka až 7 rôznych hier pre všestranný vývoj dieťaťa.

Didaktické hračky sú vo svete stále viac a viac populárne, pretože majú veľmi dobrý vplyv na rozvoj inteligencie a logického myslenia detí. Vkladaním kociek do správnych otvorov sa rozvíja inteligencia, ale aj jemná motorika najmenších detí. Pomenúvaním farieb, tvarov, obrázkov a povrchov deti spoznávajú a objavujú nové veci. Zaujímavé vyhotovenie hračky a množstvo druhov hier, ktoré sa dajú s didaktickou hračkou vymyslieť podnecujú túžbu po objavovaní okolitého sveta. Interaktívna kocka funguje na 3 x AA batérie, ktoré sú súčasťou balenia. Baterky sú testovacie.

Kiddieland je výrobca hračiek pre bábätká a batoľatá, ktorý na svetovom trhu funguje už od roku 1998, licenciu na výrobky Disney získali v roku 2002. Kiddieland je rozšírený na americkom kontinente a vo veľkej miere aj v Európe. Ponúka hračky s nádherným dizajnom, veselými farbami, so zvukovými a svetelnými efektmi, s rozprávkovými motívmi za rozumné ceny. Ich cieľom je ponúkať starostlivým rodičom hračky, pri ktorých sa deti nielen zabavia, ale môžu sa s nimi aj veľa naučiť.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
Rozmery31*24*20 cm
Rozmery balenia35*26*19 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Note3 x AA batteries
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.