Húsenica na ťahanie Caterpillar Cotoons Smoby elektronická so svetlom a melódiami od 12 mes

Popis produktu

Potešte svoje dieťa elektronickou hračkou, ktorá ho prekvapí svetelnými a zvukovými efektami. Húsenica na ťahanie Caterpillar Cotoons Smoby je výborná didaktická hračka, vhodná pre všetky malé deti od 12 mesiacov. Detská húsenica je vyhotovená s obľúbeným motívom animovaných postavičiek Cotoons. Hračka vďaka svojim krásnym farbám zaujme každé dieťatko a nebude sa s ňou chcieť prestať hrať. Húsenica pre deti má v prednej časti upevnenú šnúrku s úchytom, vďaka ktorému sa bude dieťaťu s ňou ľahko manipulovať a ťahať ju, kam len bude chcieť. 

Táto didaktická hračka je ako stvorená na učenie farieb. Na chrbte húsenice sa nachádzajú farebné guličky, ktoré po správnom umiestnení na svoje miesto odmenia dieťa pekným zvukovým a svetelným efektom. Húsenica dokáže vydávať viacero melódií, takže sa bude dieťa výborne baviť. Na chvoste húsenice sa nachádza aj sympatická postavička Punky Cotoons, ktorá je odnímateľná a dieťa sa s ňou môže samostatne hrať. Dieťa sa pri hre s touto hračkou učí rozoznávať farby, rozvíja si jemnú motoriku. Rozmery didaktickej hračky pre deti sú 32*13*16 cm a funguje na batérie typu 3 x AAA/LR03, ktoré sú súčasťou balenia.

Renomovaná francúzska značka Smoby vyrába kvalitné plastové hračky pre deti už celé desaťročia. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery32*13*16 cm
Celková výška16 cm
Rozmery balenia14*34*21 cm
Celková dĺžka32 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,5 kg
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 included
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.