Hudobný stromček Activity Kiddieland so zvukmi a mélódiami od 12 mes

Popis produktu

Kiddieland detská hračka pre najmenších stromček s loptičkami Activity je krásna didaktická hračka pre deti od 12 mesiacov. Dieťa púšťa guličky od vrchu a tie sa kotúľajú po dráhe von. Na ľavej strane stromu sú farebné klávesy (ako na klavíri), ktoré vydávajú pekné melódie. Strom vydáva zvuky melódie a hrá peknú hudbu. Je to nádherný vysoký košatý strom, ktorý svojimi funkciami a variáciami na hru upúta každé malé dieťa.

Obsahuje kocky v tvare rybičiek a zeleniny, ktoré svetielkujú a keď sa vložia na svoje miesto, tak pekne hrajú. Hračka pre deti funguje na batérie. Táto hračka určite poteší každé dieťa, aj viac detí a hrou sa zároveň rozvíja jemná motorika, logické rozmýšľanie, pamäť, pohybová zručnosť a súvislosti medzi zvukmi tvarmi a farbami.

Hračka je vyrobená z kvalitného plastového materiálu, ktorý má oblé jemné hrany a preto je pre dieťa bezpečný a zároveň jemný na dotyk. Je to úžasná interaktívna hračka pre každé dieťa, s ktorou sa dokáže hrať dlhé hodiny. Má pekné farebné prevedenie zelenej farby v kombinácii s pestrými farbami doplnkov. Rozmery hudobného stromčeka pre deti34*25*31 cm.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
Rozmery34*25*31 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.