Hudobný kolotoč Vĺčik Farma Janod červený od 18 mes

Popis produktu

Janod plechový kolotoč so zvukom je pekná hračka vhodná pre dievčatá a chlapcov od 18 do 36 mesiacov. Detský kolotoč je tradičná hračka vĺčik, ktorá prichádza od francúzskej spoločnosti Janod v peknom farebnom prevedení s motívom domácich zvieratiek. Vĺčik pre deti pri točení vydáva zvuky, je to veľmi zaujímavá hračka pre chlapcov aj dievčatá.Detská hračka svojimi pestrými farbami, veselými zvukmi a zvieracím motívom jednoznačne zaujme každé malé dieťatko, zaručí mu dlhé hodiny plné zábavy. Deti prostredníctvom plechového vĺčika spoznávajú tvary a farby, zvuky, rozvíjajú svoju jemnú motoriku a tiež sluch. Kolotoč na hranie pre deti je veľmi zaujímavá nadčasová hračka, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb.

Všetky hračky Janod majú edukačný charakter, pretože vo veľkej miere prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s hračkami Janod sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním povrchov sa posilňuje hmatová citlivosť, vďaka zvukom hračky sa rozvíja aj detský sluch a pozornosť. Detská hračka Janod sa vďaka svojmu jedinečnému dizajnu, kvalitným materiálom a farebnému prevedeniu stane obľúbeným spoločníkom každého dieťatka. Hračky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov.

Janod francúzska spoločnosť ponúka deťom a rodičom prvotriedne hračky, ktoré sú jednak hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou francúzskej značky Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti          

  • tradičná hračka – vĺčik Farma
  • červená farba
  • pri pohybe vydáva zvuky, točí sa
  • rozmery 13*13*14 cm
  • motív domácich zvieratiek je vhodný pre chlapcov aj dievčatá
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • vhodná pre deti od 18 do 36 mesiacov
  • ideálna na rozvoj jemnej motoriky, sluchu, poznávanie tvarov a farieb
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • pekný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery13*13*14 cm
Rozmery balenia13*13*14 cm
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,9 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.