Hudobný kolotoč Požiarnici Janod so svetlom a zvukom červený od 18 mes

Popis produktu

Hudobný kolotoč Požiarnici Janod je hračka vhodná pre všetky deti od 18 do 36 mesiacov. Kolotoč pre deti vydáva pri točení zvuky a svieti. Vo vnútri sa nachádzajú dve hasičské autá, hydrant, múriky a lampy. Detský kolotoč so zvukom má rozmery 19*19*24 cm. Hudobný kolotoč Janod s hasičským motívom má nielen zvukové, ale aj svetelné efekty, ktoré zaujmú deti na prvý pohľad. Francúzsky dizajn, ktorý pôsobí nadčasovo očarí každého drobca a s kolotočom sa zahrá aj viacero generácií.

Vlastnosti 

  • elektronický kolotoč
  • s motívom požiarnikov
  • má rozmery 19*19*24 cm
  • obsahuje pohyblivé autíčko
  • vhodný od 18 do 36 mesiacov

Autíčka na kolotoči jazdia po kruhovej ceste vo vnútri kolotoča, vodu na uhasenie požiaru môžu čerpať z mestskej riečky. Hra s hudobným kolotočom deti nielen skvele zabaví, ale pomáha aj rozvíjať jemnú motoriku a koordináciu rúk, sluch a deti vymýšľaním príbehov rozvíjajú aj kreativitu a fantáziu čo je veľmi dôležité pre optimálny vývin a rast dieťaťa. Deti s kolotočom objavujú nové zvuky, farby, tvary a povrchy. Skvele sa s ním zabavia a zároveň sa môžu veľa naučiť.

Kolotoč na hranie je nadčasová hračka z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb. Francúzska značka Janod vyrába prvotriedne hračky pre deti, ktoré spĺňajú prísne štandardy a predpisy, čo zaručuje maximálnu bezpečnosť pre vaše dieťatko. Za kvalitou výrobcu Janod stoja mnohé medzinárodné ocenenia. Sú to hračky s francúzskym dizajnom, ktoré majú veselé farby a hebký povrch.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery19*19*24 cm
Celková výška24 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.