Hudobná skrinka do postieľky Cotoons Smoby pre najmenších modrá/ružová

Popis produktu

Smoby hudobná skrinka Cotoons je úžasná hracia skrinka vhodná pre najmenšie deti od narodenia. Jemné farby a príjemný hladký povrch bez ostrých hrán sú zárukou zábavy aj bezpečnosti pre vaše najmenšie deti. Skvelé na tejto hračke pre bábätká je, že má naťahovací mechanizmus a tak k nej nie sú potrebné žiadne batérie. Je to novinka medzi hracími skrinkami, ktorá sa určite veľmi rýchlo stane obľúbenou medzi najmenšími nezbedníkmi. Má oválny tvar a dá sa veľmi ľahko pripevniť na okraj postieľky pomocou ohybného plastového pásika, ktorý sa prispôsobí hrúbke okraja postieľky bábätka. Zelený lístok v spodnej časti má dĺžku 7 cm. Po jeho potiahnutí začne hudobná skrinka pre bábätká hrať upokojujúce melódie, ktoré dieťatko upútajú a zároveň ho uspinkajú. K hračke nepotrebujete batérie, prichádza v darčekovom balení.

Zaujímavosťou hračky pre najmenších je točiaci sa kruh s rozprávkovými postavičkami Cotoons. Pozadie farebného kruhu sa točí proti smeru hodinových ručičiek a rozprávkové postavičky v popredí sa točia v smere hodinových ručičiek, čo spolu vytvára krásny rozprávkový kolotoč. Hracia skrinka pre najmenšie deti sa dá využiť nielen v postieľke, ale aj v kočíku alebo autosedačke pri dlhom cestovaní, pretože sa ľahko upevňuje aj prenáša. Stane sa určite obľúbeným spoločníkom na dlhých cestách každého najmenšieho dieťatka. Hudobná hračka pre najmenších má nielen dekoratívny význam, ale pomáha deťom aj pri rozvoji sluchu. Jemné melódie najmenšie deti upútajú, orientujú ich na vonkajší svet, ktorý zatiaľ ešte nemajú preskúmaný. 

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre najmenších. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery13*6*22 cm
Celková výška21 cm
Rozmery balenia16*6*21 cm
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,21 kg
Farbabiela
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.