Hudobná kapela Activity 6v1 Kiddieland s nástrojmi, so zvukom a svetlom od 18 mes

Popis produktu

Kiddieland hudobná kapela Activity 6v1 je vhodná pre deti 18 mesiacov. Táto jedinečná detská hračka ponúka dieťaťu hneď 6 druhov hudobných nástrojov. Každý z nich po stláčaní tlačidiel vydáva svoje charakteristické veselé tóny, melódie a pesničky. Pritom svetielkujú svetielka a vytvárajú pravú veselú atmosféru. Táto jedinečná kapela ponúka veselé a výnimočné audio-vizuálne zážitky pre najmenších. Klávesy na detskom klavíri umožňujú hrať, a prepínať si tóny na 5 ďalších hudobných nástrojov: klavír, saxofón, tamburína, husle a flauta a gitara. Každý hudobný nástroj sa dá odmontovať a používať aj samostatne.

Je to veľmi kvalitná a pevná detská hračka, vhodná už od 18 mesiacov, s ktorou sa vyhrajú deti, ako aj ďalší súrodenci a kamaráti dlhé roky, a vždy funguje ako nová. Má veľa zvukových a svetelných a mechanických funkcií, ktoré deti, keď objavujú svet, majú veľmi v obľube. Deti majú radi stláčať rôzne tlačidlá, figúrky, vytáčať páčkami doprava doľava hore dolu, krútiť, posúvať, otvárať a pritom sledovať reakciu na svoj pohyb. Hračka raz zahúka, zahrá melódiu, zabliká, pohne sa iná časť hračky, rozsvietia sa svetielka, ukážu sa iné obrázky.

Táto hračka určite poteší jedno, aj viac detí a hrou sa zároveň rozvíja ich jemná motorika, logické rozmýšľanie, pamäť, pohybová zručnosť a súvislosti medzi zvukmi tvarmi a farbami. Funguje na batérie 2xAA a 3xLR44, ktoré sú súčasťou detskej hračky. Hudobná kapela 6v1 je prevedená vo veselej farebnej kombinácii rôznych farieb a vzhľadom pripomína veselú postavičku s milým úsmevom. Rozmery produktu sú 30*23*20 cm. Je to úžasná hračka pre najmenšie deti so svetlom a zvukom, ktorá ich zaujme od prvého momentu. Je vyrobená z pevného a odolného plastového materiálu, s jemnými oblými hranami, ktoré sú pre dieťa bezpečné.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
Rozmery30*23*20 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.