Tlakový hrniec Tefal Clipso Pressure Cooker Smoby s otváracím systémom šedo-olivový

Popis produktu

Tlakový hrniec Tefal Clipso Pressure Cooker od francúzskeho výrobcu Smoby poteší všetkých chlapcov a dievčatá už od 3 rokov. Tlakový hrniec v elegantnom tmavošedom vyhotovení s olivovými detailami využijú deti pri hre na šéfkuchárov. Hrniec je vybavený praktickým otváracím systémom, vďaka ktorému sa deti môžu tešiť na uvoľnenie pokrievky s pomocou gombíkov, pričom ich poteší aj mechanický zvuk Cric Cric. Tlakový hrniec je vyrobený z pevného a odolného plastového materiálu, je ergonomický tvarovaný pre čo najlepšie uchytenie. Na boku hrnca sa nachádza logo mini Tefal.

Detský tlakový hrniec má rozmery 19*13*12 cm. Deti ho využijú pri každodennej hre v kuchynke alebo sa s ním zabavia aj samostatne. Pri hre na povolanie kuchárov sa hravým spôsobom učia používať rôzne domáce prístroje a spotrebiče, a tak sa približujú svetu dospelých. Rozvíjajú si logické myslenie, trénujú si jemnú motoriku a pomáhajú svojim rodičom v kuchyni. Pri hre s kamarátmi a súrodencami si taktiež zlepšujú komunikačné schopnosti, rýchlejšie si vytvárajú sociálne väzby

Francúzsky výrobca Smoby prináša kvalitné plastové hračky pre deti už celé desaťročia. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a nadčasového vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery19*13*12 cm
Hmotnosť148 g
Priemer20 cm
Farbašedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.