Drevená hrazdička a plyšový medveď My Activity Gym Home Kaloo s hrkálkou a hviezdou 65*45 cm od 0-10 mes

Popis produktu

Drevená hrazdička My Activity Gym z nadčasovej edície Home od francúzskeho Kaloo predstavuje vynikajúcu hračku, ktorá poteší všetky bábätká od 0 do 10 mesiacov. Nádherná hrazda pre najmenších je vyrobená z kvalitného a odolného dreva, jej pevná konštrukcia je veľmi stabilná. Originálny vzhľad a jemné farby ozdobia každú detskú izbičku, vytvoria útulnú a príjemnú atmosféru. Bábätká sa môžu tešiť na 3 aktivity, s ktorými sa ľahko prebudia a s dobrou náladou začínajú nový deň. S hrkálkou v drevenom krúžku sa započúvajú do jemných zvukov a cvičia si citlivosť svojich ušiek, plyšový medvedík je ideálny na rozprávanie príbehov a drevená hviezda s drevenými a silikónvými guličkami poslúži dieťaťu na spoznávanie nových povrchov a tvarov!

Hračky na detskej hrazdičke zaujmú chlapcov aj dievčatá, ponúknu im skvelé aktivity pre rozvíjanie ich motorických a kognitívnych schopností. Materiál, použitý pri výrobe, spĺňa prísne kritéria a štandardy, aby sa bábätká hrali v maximálne bezpečných podmienkach. Jemné farby na hračkách sú prispôsobené pre potreby vašich najmenších, ktoré sa ešte len učia rozpoznávať jednotlivé farby spektra. Malý medvedík je z jemného plyšu, príjemne hebkého k citlivej detskej pokožke. S drevenou hrazdou Kaloo vytvoríte vašim deťom skvelý herný kútik, v ktorom strávia dlhé hodiny. Rozmery produktu sú 65*45 cm. 

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 20 rokov zaoberá vývinom mäkučkých plyšových hračiek a doplnkov pre najmenšie deti, s jedinečným dizajnom. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Detské hračky Kaloo sú odrazom francúzskeho citu pre výnimočnosť, krásu a dokonalosť. Kaloo dbá na potreby a túžby najmenších detí, ktoré sa vďaka tomu cítia pri hračkách Kaloo spokojne a bezpečne. 

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery65*45 cm
Rozmery balenia55*8*47 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbahnedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.