Hravá kuchárka s receptami a formami Chef Cake Pops Factory Smoby na výrobu lízaniek a čokoládových bonbónov s doplnkami od 5 rokov

Popis produktu

Hravá kuchárska kniha s receptami a formičkami Chef Cake Pops od francúzskeho výrobcu Smoby je skvelým darčekom pre všetky deti od 5 rokov, ktoré sa vďaka šikovnému prístroju naučia vyrábať domáce čokoládové lízanky a sladkosti podľa priložených receptov. Malí cukrári pri výrobe a zdobení sladkých dobrôt pracujú so skutočnými ingredienciami a z ich dokonalých výtvorov budú mať dvojnásobnú radosť. Tešia sa nielen na domáce a ozdobené lízanky a sladké čokoládové cukríky, ale za dobrú prácu si môžu dopriať aj sladkú odmenu.

Deti tvarujú čokoládovú zmes do dokonalých guľôčok pomocou stroja na poschodí v továrni na cukrovinky a potom ich spúšťajú po šmykľavke do misky. Zdobenie čokoládových lízaniek je s nástrojom na zdobenie, ktorý obsahuje farebné ozdoby rôznych tvarov, je veľká zábava. Táto úžasná kreatívna súprava pre deti obsahuje dve nádoby na čokoládu, strojček na lízanky s nástrojom na tvarovanie dokonalých guľôčok, nástroj na zdobenie, šmýkačku s veľkou miskou, naberačky, lyžicu, misku, tanier, zdobiace tyčinky a tyčinky na lízanky, a stojan pre deti ukladajú hotové lízanky na palicu. Rozmery zariadenia na výrobu čokoládových lízaniek sú 41 * 23 * 22 cm.

Prostredníctvom hry sa deti naučia vyrábať sladkosti, ktorými ponúknu blízkych. Hra podporuje detskú fantáziu a kreativitu, ako aj jemnú motoriku. Pri príprave pochúťok sa deti učia spolupracovať a komunikovať medzi sebou, čím sa rozvíjajú aj jazykové a komunikačné schopnosti. Francúzsky výrobca Smoby prináša deťom prémiové hračky najvyššej kvality. Materiál hračiek Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný pre detské ručičky. Všetky detské hračky majú zaoblené hrany, aby boli vaše deti v bezpečí a predišli zraneniam počas zábavných hier.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery41*21*22 cm
Celková výška22 cm
Rozmery balenia45*15*30 cm
Celková dĺžka41 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1 kg
Farbatyrkysová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.