Hravá kuchárka Veľkonočné vajíčka Chef Smoby recepty a formy na výrobu čokoládových vajíčok od 5 rokov

Popis produktu

Smoby hravá kuchárka pre deti Veľkonočné vajíčka Chef je detská kuchárska sada na výrobu čokoládových vajíčok s receptami. Orignálna a zábavná sada poteší všetkých malých pekárov a cukrárov, ktorí sa motajú okolo svojich mamičiek a pomáhajú im v kuchyni. Pomôžte svojim deťom vyrobiť krásne a chutné čokoládové vajíčka, ktoré budú zároveň jedinečnou veľkonočnou dekoráciou. Detičky si môžu vajíčka ozdobiť a rozdávať svojim najbližším ako veľkonočnú výslužku. 

Hravá kuchárska sada v jednom balení obsahuje 2 formičky na výrobu veľkonočných čokoládok, 1 lyžičku, 1 varič na čokoládu s pokrievkou, 1 dávkovač s tromi nástavcami, 1 krabičku, fóliu na zabalenie čokoládky, 1 sadu nálepiek a 1 kuchársku knihu s receptami. Vďaka množstvu doplnkov si deti vyrobia veľkonočné čokoládky presne podľa vlastných predstáv. Veselé nálepky a čokoládové formičky dovoľujú deťom naplno prejaviť svoju kreativitu a rozvíjať fantáziu. Z hravou kuchárskou sadou Veľkonočné vajíčka zažijú deti dlhé hodiny plné zábavy.

Kuchárska sada pre deti Veľkonočné vajíčka Chef od francúzskeho výrobcu Smoby je vhodná pre všetkých malých kuchárov od 5 rokov. Deti sa hrajú na profesiu a uľahčujú svojim rodičom prácu v kuchyni. Pomáhajú vytvárať skutočné veľkonočné dekorácie a učia sa tak niesť zodpovednosť za svoje konanie. Napodobňujú dospelých a zároveň rozvíjajú svoje komunikačné schopnosti a cibria motorické zručnosti. Hravá kuchárka pre deti s veľkonočným motívom je skvelým doplnkom do detských kuchyniek a zabaví vaše detí na dlhý čas.

Francúzsky výrobca Smoby produkuje jedinečné plastové hračky pre deti rôznych vekových kategórií vo vysokej kvalite. Plast na hračkách Smoby je pevný a zároveň jemný k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany a farby podnecujúce detskú fantáziu. S hračkami Smoby sa zabavia na dlhé hodiny. Smoby je francúzskym výrobcom detských hračiek, ktorý zaručuje kvalitu a odolnosť všetkých hračiek, ktoré súvyrobené podľa noriem a európskeho štandardu. Francúzska značka Smoby je zárukou kvality overená počas dlhých rokov svojej existencie.  Hravá kuchárka je tým dokonalým darčekom pre deti, ktoré rady pomáhajú v kuchyni alebo sa rady hrajú na kuchárov a kuchárky.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery balenia30*7*30 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.