Hravá kuchárka Chef Smoby Cukráreň s receptami a formou na výrobu čokoládových lízaniek od 5 rokov

Popis produktu

Hravá kuchárka pre deti Chef Smoby Cukráreň s receptami a formou na výrobu čokoládových lízaniek je geniálny prístroj na výrobu domácich čokoládových lízaniek podľa priložených receptov. Detská cukráreň je vhodná pre všetkých milovníkov sladkostí od 5 rokov. Pri výrobe i zdobení sladkých maškŕt pracujú malí cukrári a cukrárky so skutočnými surovinami a svoje dokonalé výtvory ich potešia dvakrát. Radosť budú mať nielen z vlastnoručne vyrobených a ozdobených lízaniek zo sladkej čokolády, ale následne si môžu dopriať za dobre vykonanú prácu sladkú odmenu. Francúzsky výrobca hračiek Smoby myslel aj na zábavu detí.

Čokoládovú zmes si do dokonalých guľôčok deti vyformujú pomocou prístroja umiestneného vo vrchnej časti továrne na sladkosti a následne ich spúšťajú po modrom tobogane do misky. Zdobenie lízaniek z čokolády bude veľkou zábavou pomocou prístroja na zdobenie, v ktorom sa nachádzajú pestrofarebné ozdôbky rôznych tvarov. Malí cukrári majú k dispozícii nielen recepty potrebné k výrobe sladkého pokušenia, ale tiež množstvo prísad a náčinia. Súčasťou tejto úžasnej kreatívnej sady pre deti sú dve nádoby na čokolády, ďalej prístroj na výrobu lízaniek s nástrojom na formovanie dokonalých guľôčok, zariadenie na zdobenie, tobogan s veľkou miskou,naberačky, lyžička, modrá miska, tanierik, paličky na zdobenie i paličky na lízanky ako i stojan, do ktorého si deti hotové lízanky na paličkách uložia. Rozmery prístroja na výrobu lízaniek z čokolády sú 41*23*22 cm.

Cukráreň s receptami je skvelou a zábavnou hračkou z dielne renomovaného výrobcu kvalitných hračiek pre deti Smoby. Prostredníctvom hry sa malá kuchárka zoznamuje s výrobou cukrárenských sladkých pochúťok. Pri hre sa rozvíja detská fantázia a kreativita ako i jemná motorika rúk. Pri výrobe čokoládových lízaniek sa deti učia vzájomne spolupracovať a komunikovať, čím sa rozvíjajú tiež jazykové a komunikačné schopnosti. Plast na hračkách Smoby je vyrobený z kvalitných na dotyk jemných materiálov a je pre zdravie detí maximálne bezpečný. Hračky francúzskej spoločnosti Smoby spĺňajú aj tie najprísnejšie kritériá bezpečnosti a kvality, a preto je Hravá kuchárka pre deti s cukrárňou na výrobu čokoládových lízaniek pre hru detí maximálne bezpečná. Doprajte radosť vašim deťom z vlastnoručne vyrobených lízaniek zo sladkej čokolády.

Odporúčame.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery41*23*22 cm
Celková výška22 cm
Rozmery balenia30*15*45 cm
Celková dĺžka41 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.