Hravá kuchárka Chef Smoby Perníková chalúpka s receptami a formami na pečenie od 5 rokov

Popis produktu

Hravá kuchárka pre deti Chef Smoby Perníková chalúpka s receptami a formami na pečenie je fantastická kreatívna sada pre všetkých malých cukrárov, s ktorou si sami upečú Perníkový domček zo skutočných surovín.  Hravá kuchárka Perníkový domček je vhodná pre všetky deti od 5 rokov, ktoré rady pomáhajú pri pečení a zdobení sladkých ozdôb.  Pri výrobe, pečení i zdobení Perníkového domčeka pracujú malí cukrári a cukrárky so skutočnými surovinami. Pri pečení sa nielen zabavia, ale odmenou za dobre vykonanú prácu im bude dokonalý vlastnoručne upečený a vyzdobený perníkový domček.

Táto kreatívna sada pre všetky šikovné a tvorivé deti obsahuje až 15 doplnkov, medzi ktorými sa nachádza 8 kusov foriem na pečenie, 4 stojany na postavenie stien, 4 dielna sada na zdobenie, návod na prípravu spolu s receptom. Hravá kuchárka pre deti Chef Smoby Perníková chalúpka je skvelou zábavnou súpravou na pečenie z dielne renomovaného výrobcu kvalitných hračiek pre deti Smoby. Prostredníctvom hry  a napodobňovaním dospelých sa deti zoznamujú s výrobou cukrárenských sladkých pochúťok. Pri hre sa rozvíja detská fantázia a kreativita ako i jemná motorika rúk.

Pri pečení Perníkového domčeka sa deti učia vzájomne spolupracovať a komunikovať, čím sa rozvíjajú tiež jazykové a komunikačné schopnosti. Plast na hračkách Smoby je vyrobený z kvalitných na dotyk jemných materiálov a je pre zdravie detí maximálne bezpečný. Hračky francúzskej spoločnosti Smoby spĺňajú aj tie najprísnejšie kritériá bezpečnosti a kvality, a preto je Hravá kuchárka pre deti Chef Smoby Perníková chalúpka s receptami a formami na pečenie pre deti maximálne bezpečná. Doprajte radosť vašim deťom z vlastnoručne upečeného Perníkového domčeka.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery balenia30*7*30 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbapastelová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.