Hracie centrum Multisport Fun Center Smoby so 150 cm šmykľavkou basketbalom futbalom a piknikovým stolom od 2 rokov

Popis produktu

Hracie centrum Multisport Fun Centrum od renomovaného francúzskeho výrobcu Smoby je originálny doplnok do záhrady či na dvor a je vhodné pre chlapcov aj dievčatá už od 2 rokov. Hracie centrum v sebe obsahuje celý komplex hier do záhrady: šmykľavkubasketbalový kôšfutbalovú bránulezeckú stenu, rebrík a piknikový stolík. Centrum pre deti je kombinované s detským domčekom, do ktorého sa dá vchádzať polovičnými dverami s poštovou schránkou, cez ktorú si môžu posielať rôzne obrázky a odkazy. Detské zábavné centrum vo farebnej kombinácii červenej, zelenej, bielej a sivej ozdobí každú záhradu a dvor a deti sa už nikdy nebudú nudiť pri hre na čerstvom vzduchu.

Detská šmykľavka dĺžku 150 cm. Je to výborná súčasť detského zábavného centra, s ktorou sa deti zahrajú dlhý čas. Má krásne červeno-zelené sfarbenie. Na vrch šmykľavky sa deti dostanú pomocou rebríka na opačnej strane. Ten má v sebe praktické otvory na nožičky, aby sa deťom ľahšie vychádzalo nahor. Rebrík je multifunkčný, po jeho otočení dieťa získa lezeckú stenu s pevnými výstupkami, ktoré preveria jeho šikovnosť a zručnosť. Plošina na hracom centre je taktiež multifunkčná, po jej otočení sa dieťa ocitne na vlniacom sa povrchu, na ktorom sa učí udržiavať rovnováhu a stabilitu. Na boku zábavného centra s domčekom sa nachádza piknikový stôl s lavicami, kde sa môžu občerstviť, kresliť si obrázky, maľovať alebo si posedieť so súrodencami a kamarátmi.

Pre malých športovcov má detské centrum pripravený basketbalový kôš, na ktorý si smelo zahádžu s loptou a súťažia, kto dá najviac košov. Pre chlapcov, ktorí milujú futbal, je k dispozícii kvalitná futbalová bránka so sieťou, do ktorej môžu trénovať kopanie penált a takisto svoje brankárske zručnosti. Detské hracie centrum v sebe spája niekoľko možností na šport, zábavu a oddych detí. Zároveň je to aj detský domček s veľkými oknami a polovičnými dvierkami. V prípade nepriaznivého dažďa sa deti môžu skryť pod jeho pevnú, realisticky vyzerajúcu strechu. Je dostatočne priestranný aj pre hru viacerých detí, súrodencov aj kamarátov. Športové a oddychové centrum pomáha deťom rozvíjať sociálne väzby, fantáziu a predstavivosť, objavuje u detí nové talenty. Športom sa deti prirodzene spájajú, učia sa zdravej súťaživosti a spolupráci. Po zábave im príde vhod oddych v príjemnom chládku, ktorý im poskytne domček alebo si na piknikovom stolíku doprajú limonádu a pochúťky. 

Oblé hrany hracieho detského centra zabezpečia, aby sa deti neporanili a povrch je jemný, zamatový na dotyk. Herný komplex je vyrobený z prvotriednych plastov, má dvojité steny, výborne odoláva nepriaznivým poveternostným podmienkam a zachováva si svoje žiarivé farby aj po dlhých rokoch vďaka anti UV filtru, ktorý zabráni ich vyblednutiu. Rozmery tohto odolného a stabilného hracieho centra Smoby sú 284*203*176 cm a jeho celková výška je 176 cm. Výška podlažia od zeme je 72 cm. Montáž hracieho centra je jednoduchá a bezproblémová. Rozmery piknik stolíka sú 55*33 cm a lavičky sú vysoké 26 cm, široké 16 cm. Celková nosnosť je až 150 kg (plošina nosnosť 100 kg, šmykľavka 50 kg). 

Renomovaná francúzska značka Smoby vyrába kvalitné plastové hračky pre deti už celé desaťročia. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu.

Vlastnosti

  • multifunkčné športové centrum pre deti
  • komplexné riešenie pre hru viacerých detí
  • obsahuje futbalovú bránku a basketbalový kôš
  • detská šmykľavka má dĺžku 150 cm
  • multifunkčný rebrík/lezecká stena
  • domček s veľkými oknami a polovičnými dvierkami
  • domček priestranný pre hru viacerých detí
  • kvalitný francúzsky výrobok
  • z odolného plastu, ktorý je zamatovo jemný na dotyk
  • plast obsahuje anti UV filter, ktorý chráni farby pred vyblednutím
  • vhodný doplnok na každú záhradu a dvor
  • pomáha rozvíjať pohybové zručnosti detí, komunikatívnosť a sociálne väzby
  • pre deti od 2 rokov

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery284*203*176 cm
Celková výška176 cm
Rozmery balenia120*50*105 cm
Celková dĺžka284 cm
Dĺžka šmýkacej plochy150 cm
UV filterÁno
Dvojité stenyÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť29,3 kg / 33,5 kg
Nosnosť3 kids x 50 kg = 150 kg
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.