Hracia podložka pre rozvoj zmyslov bábätka Stimuli Kaloo nastaviteľná prenosná s oblúkmi pre zavesenie hračiek od 0 mes

Popis produktu

Hracia podložka pre rozvoj zmyslov bábätka z edície Stimuli od francúzskej spoločnosti Kaloo predstavuje skvelý darček pre najmenšie deti už od narodenia. Podložka bola navrhnutá v spolupráci s psychomotorickými detskými terapeutmi pre všestranný rozvoj detí, disponuje 3 skladacími panelmi, ktoré sa dajú prispôsobiť podľa potrieb vášho dieťaťa a rastú spolu s ním. Mäkké panely v jemných farbách s motívom mačičky sa dajú využiť na rôzne hry a aktivity, ocenia ich všetci rodičia, ktorí pomáhajú svojmu dieťaťu plnohodnotne sa rozvíjať. Prenosná sada obsahuje aj 2 odnímateľné oblúky, ktoré môžete použiť na zavesenie príslušenstva s kontrastnými farbami a látkami, ktoré stimulujú zmysly dieťaťa.

Hracia podložka pomôže deťom hravou formou zlepšiť psychomotorický vývoj. Nastaviteľná podložka sa dá rozložiť rôznymi spôsobmi pomocou 2 alebo 3 panelov - dajú sa umiestniť na zem, zavesiť na stenu alebo poukladať na seba. Ľahko sa prenáša, skladá a dá sa ručne umývať, takže sa bude vaše dieťa hrať vždy na čistej podložke. Dá sa použiť nielen v interiéri, ale aj exteriéri, môžete ju vziať so sebou pri prechádzke v parku či na výlet. Detská podložka je vyrobená z pevnej, ale mäkkej tkaniny, ktorá pomáha bábätkám v pohybe a podporuje správne držanie tela a motorické zručnosti. Dieťa si vďaka nej uvedomuje svoju polohu v priestore. získava pocit istoty a sebavedomie. 

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 20 rokov zaoberá vývojom mäkučkých plyšových hračiek a doplnkov pre najmenšie deti s jedinečným dizajnom. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Detské hračky Kaloo sú odrazom francúzskeho citu pre výnimočnosť, krásu a dokonalosť. Kaloo dbá na potreby a túžby najmenších detí, ktoré sa vďaka tomu cítia pri hračkách Kaloo spokojne a bezpečne.  

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery90*90 cm
Celková výška40 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.