Hracia deka Perle - Blue Activity Kaloo s mäkkou podložkou, hrádzou, funkciami a plyšovými hračkami ružová od 0 mes

Popis produktu

Hracia deka Perle - Blue Activity Kaloo je krásna podložka na hranie s hrazdou a závesnými hračkami v jemných farbách. Podložka pre deti je ladená v jemnej ružovej farbe a je nádherným darčekom pre dievčatká od narodenia. Detská hracia deka Kaloo poskytuje deťom veľké množstvo vizuálnych i hmatových podnetov, ktoré prispievajú k zdravému vývoju detí. Súčasťou tejto nádhernej a hebkej deky na hranie sú 4 závesné hračky: macko, zajačik, mesiačik a srdiečko, ktoré dokonale farebne i dizajnovo ladia s detskou podložkou na hranie. Závesné hračky z jemného a hebkého materiálu stimulujú sluch bábätka ako aj hmat najmenších detí. Hracia deka je v tvare kruhu s priemerom 90 cm.

Boky hracej podložky sú mierne vyvýšené, takže dieťatko je na deke úplne v bezpečí. Hracia plocha tejto elegantnej hračky pre deti je ozdobená veľkým obrázkom roztomilého zajačika, ktorý má na jednej labke umiestnené zrkadielko, vďaka ktorému dieťatko spoznáva vlastný obraz. Zajko s veľkými ušami je doplnený o rôzne materiály, ktoré sa aktívne podieľajú na spoznávaní rôznych textilných povrchov, čím dochádza k stimulácii hmatových vnemov bábätka. Celkovo poskytuje táto detská deka na hranie až 12 rôznych aktivít pre najmenšie deti. Celá hracia deka je mäkučká a hebká k detskej pokožke a bábätko si v nej rado pospinká. Hracia deka sa jednoducho skladá a preniesť ju môžete kdekoľvek v praktickej PVC taške, ktorá uchráni detskú podložku pred zašpinením.

V prvých týždňoch života dieťaťa je zvýšená hmatová citlivosť detí, dieťa reaguje na každý dotyk, na každý nový povrch a na vzbudenie a rozvoj tejto citlivosti je vhodná, práve hracia deka pre najmenších Kaloo, ktorá je vyrobená z najjemnejšieho materiálu a je hebká k detskej pokožke. Deka na hranie pre najmenších je vyhotovená v jemných farebných odtieňoch, ktoré pôsobia na dieťatko upokojujúco, a preto je vhodná nielen na hranie, ale poslúži aj ako miesto pre odpočinok dieťaťa. Pri produktoch francúzskej značky Kaloo sa netreba báť prípadného detského ochutnávania a hryzenia, ktorými deti často skúmajú predmety, pretože každý výrobok Kaloo je prísne testovaný a spĺňa aj tie najvyššie štandardy a je na to pripravený. 

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 16 rokov zaoberá výrobou mäkučkých plyšových hračiek a doplnkov na spanie a kúpanie s jedinečným dizajnom, z kvalitných materiálov. Detské hračky a doplnky Kaloo v sebe odrážajú francúzsky cit pre krásu, dokonalosť a jedinečnosť. Proces výroby hračiek a doplnkov  je dôkladne kontrolovaný, všetky musia spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Detskú hraciu deku vyčistíte podľa pokynov uvedených výrobcom. Aby sa zachovala farba a kvalita hračky nepoužívajte pri čistení bielidlá ani aviváž.

Vlastnosti

  • hebká mäkká deka na hranie s hrazdou
  • štyri závesné hračky
  • zrkadielko
  • pre najmenšie deti od 0 mesiacov
  • priemer 90 cm
  • jemné farebné prevedenie
  • ideálna na hranie a skúmanie najmenších detí
  • jednoduché skladanie a prenášanie
  • balenie v taške
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • nádherný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.