Hracia deka Colors-Activity Cushion Kaloo s hrkálkou a zrkadlom v darčekovom balení pre najmenších

Popis produktu

Kaloo deka na hranie Colors-Activity Cushion je jemná plyšová deka vhodná pre najmenšie deti od 0 mesiacov. Keďže má pestrofarebné prevedenie s peknými obrázkami zaujme každé dieťatko. Vankúšik pre bábätká má vo vnútri hrkálku, ktorá pomôže rozvoju detského sluchu, na vrchnej časti je pripevnené zrkadlo, v ktorom bábätko môže skúmať svoj odraz. S rozmermi 90*90 cm je vhodný na hranie, ale aj oddych pre všetky maličké deti. Hneď po pôrode dieťa vníma a zapamätáva si vône a pachy, ktoré ho obklopujú, takže je dôležité naučiť dieťa, aby rozoznalo svoju vlastnú vôňu, aby si bolo vedomé svojej vlastnej existencie vo svete. Práve detský deka na hranie zachytáva vlastnú vôňu dieťatka, takže keď ju má dieťatko pri sebe, cíti sa bezpečne v novom nepreskúmanom svete. Detský hrací vankúšik prichádza v krásnom darčekovom balení, takže ňou môžete bez starostí obdarovať svojich najbližších.

V prvých týždňoch života dieťaťa je zvýšená hmatová citlivosť detí, dieťa reaguje na každý dotyk, na každý nový povrch a na vzbudenie a rozvoj tejto citlivosti je vhodný aj vankúšik pre najmenších Kaloo, ktorý je vyrobený z najjemnejšieho plyšu a je hebký k detskej pokožke. Deka na hranie pre najmenších má veselé farby, pretože najmenšie deti nevnímajú úplne všetky farby spektra, v prvých pár týždňoch reagujú len na tie najvýraznejšie farby. Pri vankúšiku sa netreba báť prípadného detského ochutnávania a hryzenia, ktorými deti často skúmajú predmety. Každý výrobok Kaloo je prísne testovaný a spĺňa aj tie najvyššie štandardy a je na to pripravený. 

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 16 rokov zaoberá výrobou mäkučkých plyšových hračiek a doplnkov na spanie a kúpanie s jedinečným dizajnom, z kvalitných materiálov. Detské hračky a doplnky Kaloo v sebe odrážajú francúzsky cit pre krásu, dokonalosť a jedinečnosť. Proces výroby hračiek a doplnkov  je dôkladne kontrolovaný, všetky musia spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Detský vankúšik sa dá veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, bez použitia bielidiel a zmäkčovačov, aby sa zachovala farba a kvalita hračky.

Vlastnosti

  • jemný mäkký vankúšik - deka z plyšu
  • pre najmenšie deti od 0 mesiacov
  • rozmery 90*90 cm
  • pestrofarebné prevedenie
  • ideálny na hranie a skúmanie najmenších detí
  • darčekové balenie
  • pranie pri 30°
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery90*90 cm
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.