Náučná hra pre najmenších Story Creation Educa Učíme sa vymýšľať rozprávky s obrázkami 72 dielov od 5 rokov

Popis produktu

Náučná hra pre najmenších Story Creation od španielskej spoločnosti Educa predstavuje skvelý spôsob, ako rozvíjať detskú fantáziu a predstavivosť od 5 do 7 rokov. Nadčasovú hru tvorí 72 kartičiek s rôznymi obrázkami, pričom sú rozdelené do farebných skupín (čierna, červená, modrá a oranžová). Chlapci aj dievčatá majú k dispozícii aj tabuľku so šípkou, ktorú môžu roztočiť a ukáže im farebnú kombináciu a počet kartičiek z každého druhu, ktoré budú potrebovať na vytvorenie rozprávkového príbehu. Vďaka tomu sa pustia do prípravy vlastnej originálnej rozprávky.

Táto hra predstavuje výzvu pre každé kreatívne dieťa, ktoré má rado rozprávky a chcelo by vytvárať vlastné s pomocou originálnych obrázkov. S hrou sa zahrajú kamaráti aj súrodenci, navzájom si rozprávajú príbehy podľa kartičiek a zabavia sa tak na celé hodiny. Rozvíjajú si predstavivosť a kreativitu, trénujú si logické myslenie a sebadôveru po každom vytvorenom príbehu. Pri hre si taktiež zlepšujú výslovnosť a plynulosť rozprávania, rozširujú si slovnú zásobu a rýchlejšie sa socializujú v spoločností iných detí. Objavujú nové možnosti pri tvorbe príbehov, učia sa improvizovať.

Španielsky výrobca Educa je kvalitný producent detských hračiek, ktoré nielen zabávajú, ale aj vzdelávajú a rozvíjajú. Špecializuje sa najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier pre deti. Hračky Educa spĺňajú bezpečnostné štandardy Európskej únie, preto sú pre hry vašich detí bezpečné. V ponuke firmy Educa je množstvo náučných hier a puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nesmú chýbať vo vašej kolekcii. Náučné hry Educa pomáhajú všestranne rozvíjať vaše dieťatko, zabaví sa s nimi celá rodina.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodŠpanielsko
Dieliky puzzle72
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.