Hra s loptičkami Balls Game Smoby so zvukom a svetlom

Popis produktu

Didaktická hra s loptičkami Balls Game od renomovaného francúzskeho výrobcu Smoby je nádherná hračka, ktorú si obľúbi každé dieťa od 12 mesiacov. Krásne pestrofarebné vyhotovenie hračky s motívom postavičiek Cotoons prekvapí chlapcov a dievčatká zvukovými svetelnými funkciami, takže sa budú naozaj výrobne zabávať. Dráha s 3 farebnými loptičkami obsahuje rampu, po ktorej sa budú loptičky spúšťať, pričom si budú musieť poradiť s rôznymi prekážkami - otvormi, kolesom či schodmi, až kým neprídu do cieľa. Deti sa naučia používať katapult, ktorým po stisnutí tlačidla dostanú loptičku až na vrchol stromu, odkiaľ sa loptička môže spúšťať nadol. Didaktická dráha má oblé tvary, ktoré chránia dieťa pred zranením, je vyrobená z kvalitného plastu, ktorý je jemný a hebký na dotyk.

Didaktické hračky majú veľmi veľký vplyv na rozvoj dieťatka, nie sú len jeho zábavnou súčasťou. Ovplyvňujú jemnú motoriku, priestorové vnímanie a koordináciu pohybov najmenších detí. Didaktická dráha s loptičkami pomáha deťom nielen s rozvojom motorických funkcií, ale taktiež sa učia rozmýšľať, spoznávať farby a tvary, objavujú prepojenie medzi dotykmi a tvarmi. Didaktická hračka funguje na 2 LR44 batérie (gombíkové), ktoré sú súčasťou balenia. Batérie v balení sú testovacie. Celá hračka pre najmenších má rozmery 39*30*41 cm, pričom celková výška veže je 41 cm.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov. Didaktická hra s loptičkami je najnovší výtvor francúzskych vývojárov a dizajnérov, s ktorým si vaše deti užijú množstvo zábavy.

Vlastnosti

  • didaktická hračka s loptičkami
  • zvukové a svetelné funkcie
  • pestrofarebné vyhotovenie
  • vhodná od 12 mesiacov
  • kvalitný, zamatovo jemný plast
  • funguje na 2 LR44 batérie (gombíkové)
  • pomáha rozvíjať jemnú motoriku, logické myslenie, fantáziu, kreativitu
  • kvalitný francúzsky výrobok
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery39*30*41 cm
Celková výška41 cm
Rozmery balenia35*14*45 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,7 kg
NoteBattery: 2 x AG13/LR44 included
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.