Spoločenská hra Les Petits Chevaux Educa vo francúzštine

Popis produktu

Detská spoločenská Les Petits Chevaux vo francúzštine je od španielskeho výrobcu Educa. Obsahuje hernú plochu s konskou tematikou, kocky a figúrky. Detská spoločenská hra Les Petits Chevaux je určená pre chlapcov či dievčatá od 3 rokov, ale zabaviť sa s ňou dokáže celá rodina. Táto hra, tak ako všetky spoločenské hry od výrobcu Educa, je vyrobená precízne a poctivo a je vyrobená z kvalitných a odolných materiálov, takže sa tak skoro neopotrebuje a dlho vyzerá ako nová.

Rodinná spoločenská hra Les Petits Chevaux má v podstate rovnaké pravidlá, ako známe "človeče nehnevaj sa". Herná plocha má políčka a "domčeky" a cieľom je umiestniť všetky figúrky do domčeka - všetky kone do stajne - ktoré sa hýbu vždy o toľko políčok, koľko padne na kocke. Platia klasické pravidlá človeče aj s vyhadzovaním figúrok, čiže hra je dynamická a zábavná. Les Petits Chevaux je ideálna hračka do domácej pohody, keď je vonku škaredé počasie, alebo večer namiesto pozerania televízie, ale aj na výlety na chate či pri vode.

Hra je určená pre 2 až 4 hráčov. Španielska značka Educa je zárukou vysokej európskej kvality - produkty pred expedovaním prechádzajú niekoľkostupňovou prísnou kontrolou. Educa vyrába rôzne logické hry a hračky nielen pre produkty v kategórii rodinné spoločenské hry.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery balenia22,5*22,5*4,7 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.