Spoločenská hra pre najmenších Le Lynx Mon Premier Educa 36 obrázkov vo francúzštine od 24 mes

Popis produktu

Spoločenská hra pre najmenších Le Lynx Mon Premier je od španielskeho výrobcu Educa a obsahuje až 36 rôznych obrázkov, špeciálne upravených tak, aby sa deťom ľahko hľadali. Hra vo francúzštine je určená pre deti už od 2 rokov a je vyrobená z kvalitných a odolných materiálov, takže sa tak skoro neopotrebuje a dlho vyzerá ako nová. Hrou Le Lynx sa cvičí pamäť, pozornosť a reflexy. Hra Le Lynx Mon Premier je ideálna hračka do domácej pohody, keď je vonku škaredé počasie, alebo večer namiesto pozerania televízie, ale aj na výlety na chate či pri vode. 

Pravidlá hry:

Varianta A: Deti si poskladajú okrúhlu hernú dosku, na ktorej sa nachádzajú rôzne obrázky a potom si vezmú z krabice náhodne 3 kartičky s obrázkami. Po signáli sa všetky môžu vrhnúť do hľadania zhodných obrázkov na hernej doske. Po tom, čo prvé dieťa položí všetky svoje kartičky na správne miesto na hernej doske, sa stáva víťazom alebo získava bod a hra pokračuje ďalej, kým deti neminú všetky obrázky z krabice. Dieťa s najväčším počtom zhodných párov vyhráva hru!

Varianta B: Nehrajúci hráč vyberie ľubovoľnú kartičku z krabice a ukáže ju ostatným deťom, ktoré začnú na hernej doske naraz hľadať zhodný obrázok. Pri nájdení zhodného páru si víťaz odloží kartičky a hra pokračuje, až kým sa neminú všetky kartičky z krabice. Následne sa spočítajú zhodné páry u každého dieťaťa a víťazom je ten, kto ich našiel najviac.

Hra obsahuje:

Krabicu na poskladanie, hernú dosku a 36 kariet s obrázkami zvieratiek, vecí, objektov...

Španielska značka Educa je zárukou vysokej európskej kvality - produkty pred expedovaním prechádzajú niekoľkostupňovou prísnou kontrolou. Educa vyrába rôzne logické hry a hračky nielen pre produkty v kategórii rodinné spoločenské hry.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodŠpanielsko
Rozmery36 obrazkov
Rozmery balenia33,5*23*4,5 cm
JazykFrench
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.