Spoločenská hra Hello Maestro L'Homme D'Histoire Educa francúzsky pre 2-4 hráčov od 6 rokov

Popis produktu

Spoločenská hra Hello Maestro L´Homme D´Histoire od španielskeho výrobcu Educa je skvelý darček pre všetky deti od 6 rokov, ktoré sa zaujímajú o históriu. Táto spoločenská hra vo francúzskom jazyku preverí vedomosti vašich detí z histórie. S hernými figúrkami putujú po hernej mape a odpovedajú na otázky o najdôležitejších momentoch v ľudskej histórii. Čaká na nich aj sada kartičiek, v ktorých nájdu 300 otázok z histórie, ktoré prehĺbia ich znalosti a zabavia ich na dlhé hodiny.

Keďže je spoločenská hra vo francúzskom jazyku, dieťa získava základy z cudzieho jazyka a všestranne sa vzdeláva. Detská hra je určená pre 2-4 hráčov, pričom celková doba hrania je v dĺžke 20 minút. Deti sa tak skvele zahrajú so svojimi súrodencami, kamarátmi, zapojiť sa môžu aj rodičia. Spoločenská hra skráti dlhé zimné či letné večery, môžete ju svojim ratolestiam zbaliť aj na cesty, je to zábava pre celú rodinu. 

Spoločenské hry pomáhajú rozvíjať pamäť a logické myslenie, sústredenie a súťaživosť. Deti sa učia dodržiavať nové pravidlá a pritom sa vzdelávajú jednoduchou a hravou formou. Španielsky výrobca Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle pre deti aj dospelých, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
PôvodŠpanielsko
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.