Futbalový stôl Challenger Smoby s 2 loptičkami od 6 rokov

Popis produktu

Stolný futbal Challenger je vyrobený vo Francúzsku výrobcom Smoby. Futbalový stôl má pekný dizajn, pevnú konštrukciu a odnímateľné kovové nohy, ktoré sa dajú v prípade potreby jednoducho odmontovať a odložiť. Štyri teleskopické ovládacie tyče s pohodlnými modrými rukoväťami umožňujú jednoduché ovládanie pre dvoch až štyroch hráčov. Korpus stola je pevný a má peknú modro-striebornú farbu. Herná plocha je imitáciou futbalového trávnika aj so zaznačenými čiarami. Počítadlá gólov po oboch stranách sú súčasťou tohto kalčeta. Hrací stôl Smoby je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov, takže je veľmi bezpečný a maximálne stabilný. 

Stolný futbal je už dlhé roky obľúbenou zábavou ako aj pre deti, tak aj pre dospelých. Stolný futbal je dobre vyvážený a má rozmery 106*69*74 cm. Je určený pre deti od 6 rokov.  Prostredníctvom futbalového stolíka sa rozvíja jemná motorika, koncentrácia a trpezlivosť detí. Tiež sa môžu učiť o dodržiavaní pravidiel, o základných pravidlách futbalu. Hranie futbalu podnecuje aj zdravú súťaživosť, deti sa chcú zlepšovať, chcú byť najlepšie. Je to výborná hračka, pri ktorej sa dieťa hravým spôsobom rozvíja a zabaví sa s ňou a so svojimi kamarátmi veľmi dlho, preto neváhajte a zakúpte ju aj svojim ratolestiam.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca veľmi kvalitných plastových hračiek pre deti s realistickým dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je veľmi jemný a hladký, je to plast zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Upútajú každé dieťa a je to skvelý darček pre malých futbalistov. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery106*69*74 cm
Celková výška74 cm
Rozmery balenia105*56*11 cm
Celková dĺžka106 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť7,70 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.