Holičstvo trojkrídlové Barber Cut&Barber Shop Smoby starostlivosť o vlasy a fúzy, umyváreň so šampónom a predajný pult s 19 doplnkami

Popis produktu

Potešte svoje deti špičkovým barberským štúdiom od francúzskeho výrobcu Smoby. Holičstvo trojkrídlové Barber Cut&Barber Shop ponúkne chlapcom a dievčatám od 3 rokov skvelý herný komplex, ktorý im umožní hru na profesionálnych barberov. Holičstvo sa skladá z dvoch častí, ktoré sa dajú rozložiť do tvaru písmena L, pričom sa deti môžu hrať na 3 herných plochách, ktoré sú spolu vybavené originálnou sadou 19 holičských doplnkov. Holičský salón v čiernom vyhotovení pôsobí luxusným dojmom, vďaka čomu si ho deti obľúbia na prvý pohľad a vydržia sa s ním hrať dlhé roky. 

Pri hre na barberov majú deti k dispozícii taburetku s imitáciou kože, na ktoré posadia svojich zákazníkov a nastaviteľné zrkadlo z prvotriedneho materiálu, ktoré sa dá z podstavca jednoducho vybrať. Pri starostlivosti o vlásky a bradu využijú mechanický zastrihávač s 3 stupňami nastavenia dĺžky, nožničky, žiletku, štetku na holenie a ďalšie skvelé kozmetické doplnky a prípravky ako sú pena na holenie a šampón. Holičstvo je vybavené množstvom úložného priestoru, na ktoré si barberi počas práce položia svoje náradie. Vyskúšajú si rôzne typy strihov vlasov, vyberajú ten najlepší účes a upravia svojmu zákazníkovi aj bradu.

Stredná časť kozmetického salóna je vybavená umývadlom a ručnou sprchou. Na tomto mieste môžu barberi starostlivo umyť vlásky svojim zákazníkom, postarajú sa o to, aby odchádzali čistý a upravený. Predná časť salóna je vyhradená na platby za doplnky a procedúry, ktoré zákazník podstúpil v holičstve. Zdobí ju stojan s nápisom Barber&Cut Shop, vedľa ktorého si dieťa nastaví oznam, či je salón otvorený alebo zatvorený (v angličtine a francúzštine). Holičské doplnky, ktoré sú určené na predaj, si malí obchodníci môžu položiť na poličky alebo do praktickej priehradky. Zákazníci platia mincami alebo platobnou kartou, ktorá sa dá vložiť do terminálu a odtiaľ si vezmú doklad o kúpe. Holičstvo je vybavené aj pokladňou s uzamykateľnou zásuvkou, do ktorej si uložia prijatú hotovosť.

Barber Shop má celkové rozmery 69*48*92 cm, dá sa rýchlo rozložiť do tvaru písmena L a opäť zložiť do kompaktného tvaru. Je vyrobené z kvalitných plastov najmodernejšou fúkanou technológiou Blow Molding, ktorá zaručí vysokú robustnosť a odolnosť produktu, takže vydrží deťom dlhé roky. Deti sa zahrajú hry na povolanie holičov, objavujú svet dospelých. Učia sa, na čo slúžia jednotlivé holičské doplnky a ako sa správne používajú. Barberský stolík využijú chlapci aj dievčatá, zabavia sa s ním súrodenci aj kamaráti. Rozvíjajú si komunikačné a jazykové schopnosti, rýchlejšie sa socializujú a získavajú pocit zodpovednosti. Manipuláciou s doplnkami si zlepšujú jemnú motoriku, sústredenie a logické myslenie.

Francúzsky Smoby je popredný výrobca prvotriednych plastových hračiek pre deti každého veku. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé aj najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery69*48*92 cm
Celková výška92 cm
Rozmery balenia55*26*69 cm
Celková dĺžka69 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť4,8 kg
Farbačierna
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.