Holičský opasok elektronický Barber&Cut Ceinture Smoby s nožničkami žiletkou zastrihávačom fénom štetkou na holenie a 10 doplnkami

Popis produktu

Holičský opasok Barber&Cut Ceinture od francúzskeho Smoby poteší všetky deti od 3 rokov, ktoré majú rady hry na povolania. Holičský opasok v tmavom luxusnom vyhotovení s klipsňovým uzatváraním je skvelým darčekom pre všetkých budúcich holičov. Barberský opasok s nastaviteľnou dĺžkou obsahuje 9 doplnkov, ktoré pripravia deťom realistický zážitok pri strihaní a holení svojich zákazníkov. Pri práci sa spoľahnú na nožničky, žiletku, zrkadlo, penu na holenie, hrebeň, štetku na holenie, tekuté mydlo, mechanický zastrihávač s 3 nastaviteľnými dĺžkami strihu a elektronický fén, ktorý vydáva realistické zvuky a svieti pri prevádzke.

Deti sa zahrajú hry na povolanie holičov, objavujú svet dospelých. Učia sa, na čo slúžia jednotlivé holičské doplnky a ako sa správne používajú. Barberský opasok využijú chlapci aj dievčatá, zabavia sa s ním pri hre so svojimi súrodencami a kamarátmi. Rozvíjajú si komunikačné a jazykové schopnosti, rýchlejšie sa socializujú a získavajú pocit zodpovednosti. Manipuláciou s doplnkami si zlepšujú jemnú motoriku, sústredenie a logické myslenie. Holičský opasok Ceinture predstavuje aj skvelé rozšírenie pre detské holičstvo Barber&Cut, s ktorým získa dieťa ešte realistickejšie zážitky.

Elektronický fén funguje na 2 batérie typu LR03, ktoré nie sú súčasťou balenia. Francúzsky výrobca Smoby prináša už dlhé roky špičkové plastové hračky, ktoré všestranne rozvíjajú vaše deti. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé aj najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery38*4*15 cm
Celková výška15 cm
Rozmery balenia28*6*18 cm
Celková dĺžka38 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,28 kg
NoteBattery: 2 x LR03 not included
Farbačierna
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.