Obojstranná hojdačka 360° stupňové točenie Spinner 360 Exit Toys oceľová nehrdzavejúca

Popis produktu

Obojstranná hojdačka Spinner 360 od holandskej značky Exit Toys je špičková hojdačka, ktorú si obľúbia všetky deti už od 3 rokov. Hojdačku dokážu využiť naraz dve deti, ktoré si sadnú na protiľahlé ergonomické sedadlá vybavené kvalitnými kovovými držadlami. Zelenú hojdačku tvorí pevná kovová konštrukcia z nehrdzavejúcej ocele v kombinácii s pevnými a odolnými plastami. Obojstranná hojdačka Spinner sa dokáže otáčať na mieste o 360°, takže sa deti môžu pri hojdaní odrážať od zeme nohami a zároveň sa točiť. Každé sedadlo má nosnosť 50 kg a priamo pod nimi sa nachádzajú pružiny, s ktorými zažijú deti pri hojdaní ešte väčšiu zábavu.

S multifunkčnou hojdačkou si deti precvičia svaly na nohách a rukách, učia sa udržiavať rovnováhu a stabilitu. Robustný oceľový rám je galvanizovaný, má špeciálnu práškovú povrchovú úpravu, vďaka čomu vynikajúco odoláva korózii. Hojdačka sa pripevní do zeme pomocou zemnej kotvy a kotevnej rúrky. V prípade, že potrebujete pokosiť trávnik, môžete hojdačku vytiahnuť zo zeme a potom ju vrátiť späť. Montáž je veľmi rýchla a jednoduchá, 2 osoby dokážu poskladať hojdačku za približne 30 minút. Rozmery hojdačky sú 193*73*60 cm a jej celková váha je 13 kg.

Holandská značka Exit Toys už dlhé roky prináša deťom aj dospelým prvotriedne outdoor hračky. Produkty Exit Toys spĺňajú aj tie najprísnejšie kritéria kvality a normy Európskej únie, sú držiteľmi certifikácií TÜV, CE, EN71, FSC. Preliezačky a hojdačky sa vyznačujú originálnym holandským vzhľadom a umožňujú deťom tráviť čas na čerstvom vzduchu, kreatívne sa rozvíjať a vytvárať si pozitívny vzťah k prírode. Vďaka kvalitnému materiálu vydržia vo vašej rodine dlhé roky.


Tento tovar nie je možné z hygienických dôvodov vrátiť, pokiaľ bol vybratý z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené v Holandsku
Rozmery193*73*60 cm
Hmotnosť13 kg
Nosnosť50 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.