Hojdačka s kovovou konštrukciou Metal Baby Swing 120 cm Smoby od 6 mes

Popis produktu

Hojdačka Metal Baby Swing s pevnou a odolnou kovovou konštrukciou od francúzskeho Smoby predstavuje vynikajúci darček pre najmenšie deti už od 6 mesiacov. Hojdačka sa vyznačuje vysokou stabilitou, ergonomické sedadlo s operadlom poskytne chlapcom a dievčatám komfort aj pri dlhšom hojdaní. O bezpečie deti sa stará aj ochranná hrazda, o ktorú si môžu pri hre oprieť rúčky a relaxovať. Celková nosnosť hojdačky je 25 kg, jej rozmery sú 120*117*120 cm.

Sedadlo je vyrobené z prvotriednych plastových materiálov so zaoblenými hranami, je príjemné na dotyk. Jeho povrch je chránený anti UV filtrom, vďaka čomu si zachová svoj krásny vzhľad aj po rokoch používania. Dizajn hojdačky v zeleno-tyrkysovom prevedení ozdobí každý dvor a záhradu, poteší deti aj ich rodičov. Hojdanie predstavuje pre chlapcov a dievčatá obľúbenú zábavu už od útleho detstva, preto je hojdačka skvelou voľbou do každej rodiny.

Francúzska značka Smoby už desaťročia prináša deťom prvotriedne hračky s originálnym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí. Farby na hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé dieťa. Hračky s francúzskym dizajnom spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery120*117*120 cm
Celková výška120 cm
Rozmery balenia35*15*79 cm
UV filterÁno
Dvojité stenyÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Nosnosťmax. 25 kg
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.