Hojdačka Activity Swing BIG nosnosť 70 kg výškovo nastaviteľná od 5 rokov

Popis produktu

Prekvapte svoje dieťa kvalitnou a originálnou hojdačkou Activity Swing od nemeckého výrobcu BIG. Nadčasová hojdačka je ako stvorená pre chlapcov aj dievčatá od 5 rokov a je vyhotovená z odolného plastového sedadla v zelenom vyhotovení a pevného lana, ktorého dĺžka sa dá jednoducho nastaviť od 90 do 165 cm. Maximálna nosnosť hojdačky je až 70 kg, vysoká kvalita zaručuje bezpečné hojdanie. Ergonomické sedadlo má rozmery 36*17 cm, deti budú mať radosť z pohodlného sedenia aj po dlhých hodinách.

Detská hojdačka Activity Swing je univerzálna a vďaka premyslenému systému ju ľahko prispôsobíte potrebám dieťaťa. Je vhodná do interiéru aj exteriéru. Počas letných, horúcich dní ju môžete pripevniť na záhrade na strompreliezku, a počas chladnejších dní ju dieťa využije vnútri v byte aj dome. Multifunkčná hojdačka Activity Swing ponúka okrem klasického hojdania sa aj ďalšiu zaujímavú funkciu - sedadlo sa nastaví do vyššej polohy, dieťa sa oň zachytí rukami a môže sa hojdať, pričom sa taktiež odráža od zeme nohami. Tento cvik je veľmi dôležitý pre rozvíjanie obratnosti, pohyblivosti, pričom si deti pri každodennom visení naťahujú svalstvo rúk a nôh. V sedadle sú na tento účel vytvarované držadlá, upravené pre malé detské rúčky. 

Hojdačka BIG je vybavená UV filtrom, takže farba na sedadle nevybledne ani po dlhom čase na slnku a zachová si krásnu a žiarivú farbu. Plastový materiál je pevný, odolný a príjemný na dotyk. Hojdanie sa na detskej hojdačke je vzrušujúci zážitok pre každé dieťa a hojdanie je obľúbená činnosť od útleho detstva. Chlapci aj dievčatá si pri hojdaní precvičujú celé telo, učia sa udržiavať rovnováhu a stabilitu. Hojdačka BIG je využiteľná celoročne, či už v interiéri alebo exteriéri. Ponúka možnosť upevnenia na rôzne povrchy, je skladná, ľahko ju so sebou vezmete aj na výlet a dovolenku.

Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodNemecko
Rozmery36*17 cm
Celková výška90-165 cm
Celková dĺžka165 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,5 kg
Nosnosť70 kg
Note90 - 165 cm
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.