Plyšový hojdací medveď Flocon Rocking Les Amis Kaloo 57 cm vysoký od 12 do 36 mes

Popis produktu

Plyšový hojdací medveď Flocon Rocking z edície Les Amis od francúzskeho Kaloo je vynikajúca hračka, s ktorou sa výborne zabavia chlapci aj dievčatá od 12 do 36 mesiacov. Originálny ľadový medveď ponúkne deťom mäkučké sedadlo s opierkou a kvalitné držadlá umiestnené na hlave zvieratka. Podstavec a konštrukcia hojdačky tvorí pevné masívne drevo, so starostlivo ošetreným povrchom, jemným na dotyk. Kožušinku medveďa tvorí kvalitný plyš, ktorý je príjemne mäkký a hebký na dotyk. Ľadový medveď pôsobí veľmi realisticky, deti poteší aj krásna modrá šatka, ktorú má na krku.

Deti sa s hojdacím medveďom zabavia na dlhý čas, rozvíjajú svoju jemnú motoriku a tiež pohybové zručnostiHúpací medveď pôsobí veľmi elegantne, ozdobí každú izbu, rozjasní a rozveselí svoje okolie. Deti vďaka nemu objavujú rôzne typy povrchov, spoznávajú klasický prírodný materiál, rozvíjajú si hmatovú citlivosť. Nadčasová hračka je vyrobená z kvalitných a zdravotne neškodných materiálov, bezpečných pre hru detí. Každá detská hračka Kaloo je testová, spĺňa aj tie najvyššie štandardy kvality. Rozmery hojdačky sú 33*68*57 cm, pričom celková výška je 57 cm.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 20 rokov zaoberá vývinom mäkučkých plyšových hračiek pre najmenšie deti, s jedinečným dizajnom. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Detské hračky Kaloo sú odrazom francúzskeho citu pre výnimočnosť, krásu a dokonalosť. Kaloo dbá na potreby a túžby najmenších detí, ktoré sa vďaka tomu cítia pri hračkách Kaloo spokojne a bezpečne.

Vlastnosti

  • hojdací medvedík z jemného plyšu s pohodlnou opierkou
  • príjemná biela farba
  • pre deti od 12 do 36 mesiacov
  • zo zdravotne neškodných materiálov
  • rozvíja jemnú motoriku, hmatovú citlivosť, pohybové zručnosti
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • originálny francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery33*68*57 cm
Celková výška57 cm
Rozmery balenia57*28*51 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbabiela
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.