Hlboký kočík Violetta Petite Baby Nurse Smoby pre bábiky do 42 cm výška rúčky 55 cm od 18 mes

Popis produktu

Hlboký kočík pre bábiku Violetta Petite z populárnej edície Baby Nurse od špičkových francúzskych dizajnérov Smoby poteší každé dievčatko už od 18 mesiacov. Zmestí sa doň bábika s veľkosťou do 42 cm. Pevná kovová konštrukcia v kombinácii s pevnými plastmi zaručuje kočíku bezpečnosť a vysokú stabilitu. Dievčatká v ňom môžu bez obáv prevážať svoju bábiku v interiéri aj exteriéri. Komfortná ergonomická rukoväť je vo výške 55 cm. Prispôsobiteľná strieška a prikrývka sú vyhotovené v nežnej ružovej farbe s bodkovaným vzorom, vďaka ktorým bude bábika ochránená pred nepriaznivým počasím. Vďaka kvalitnému textilu sa dajú ľahko umývať ľahko navlhčenou handričkou alebo špongiou.

V spodnej časti kočíka nájdu malé mamičky úložný priestor na všetky doplnky, ktoré potrebujú k starostlivosti o bábiku. Realistický kočík Violetta Petite predstavuje výbornú voľbu pre všetky starostlivé dievčatká, ktoré sa rady hrajú hry na povolania rodičov. Deti milujú hru s bábikou, radi ju kúpu, prezliekajú, kŕmia, uspávajú alebo ju kočíkujú. Pri prechádzkach s bábikou sa dievčatko bábike prihovára, stará sa o jej pohodlie, zlepšuje si tak komunikačné a jazykové schopnosti. Hravým spôsobom sa približuje svetu dospelých, rozvíja si aj logické myslenie a jemnú motoriku. Kočík má rozmery 60*38*55 cm, bábika nie je súčasťou balenia.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Použité farby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre najmenších. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery60*38*55 cm
Celková výška55 cm
Celková dĺžka60 cm
Výška rúčky55 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,1 kg
Farbaružová
Vhodné pre bábiku32 - 42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.