Hlboký kočík Pastel Princezné Disney Smoby pre 42 cm bábiku (výška rúčky 58 cm) ružový od 18 mes

Popis produktu

Kočík pre bábiky Pastel z dielne francúzskeho výrobcu Smoby je nadčasový kočiarik, ktorý zabaví dievčatká od 18 mesiacov a budú si v ňom veselo voziť svoje bábiky. Krásne vyhotovenie kočíka v kombinácii ružovej, bielej a modrej, spolu s motívom obľúbenej Disney rozprávky Princezné, zaručí, že sa vaše dievčatko nebude chcieť s kočíkom rozlúčiť. Štvorkolesový kočiar pre bábiky je stabilný a je vhodný pre pre detskú bábiku s veľkosťou až 42 cm. Výška rúčky kočiara je 58 cm a ľahko sa s ním manipuluje.

Kočík má jemné oblé tvary s ružovou strieškou a prikrývkou pre bábiku. Pod detským kočiarikom sa nachádza úložný priestor na všetko potrebné, čo malá mamička potrebuje k starostlivosti o bábiku. Je to veľmi užitočný doplnok pre deti, ktorý dieťa môže používať ako klasický hlboký kočík pre bábiku.  Deti milujú hru s bábikou, radi ju kúpu, prezliekajú, kŕmia, uspávajú alebo kočíkujú. Bábika môže byť vymysleným priateľom dieťaťa, s ktorým si vytvorí svoj vlastný svet. 

Kočík pre detskú bábiku je kvalitný francúzsky výrobok, vyrobený s citom pre francúzsky dizajn, s pevnou kovovou konštrukciou, v kombinácii s odolnými plastami. Plastový materiál je kvalitný a zamatový na dotyk. Je to realistická replika ozajstného detského kočiara. Kočík pre bábiku je skvelý doplnok, pre každú malú princeznú, ktorá chce svoju bábiku vziať na prechádzku. Rozmery hlbokého kočíka Pastel sú 57*38*58 cm.

Produkty Smoby majú vysokú kvalitu a sú držiteľom európskych certifikátov kvality. Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností. Smoby je renomovaná francúzska značka, ktorá sa zaoberá výrobou kvalitných hračiek zo zdravotne nezávadných materiálov. Hračky Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery57*38*58 cm
Celková výška58 cm
Rozmery balenia35*23*60 cm
Celková dĺžka38 cm
Výška rúčky58 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,1 kg
Farbaružová
Vhodné pre bábiku32 - 42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.