Handrová bábika Blandine Sweet Dreams Corolle Mon Doudou so žltými vláskami a hnedými očami 34 cm od 0 mes

Popis produktu

Potešte dieťatko prvou bábikou, ktorú bude môcť objímať od rána do večera. Handrová bábika Blandine Sweet Dreams Mon Doudou z dielne francúzskej značky Corolle si už od prvého momentu nájde stále miesto v srdci vášho bábätka. Ako jediný eshop na trhu do náruče vášho bábätka vložíme mäkučkú handrovú bábiku Corolle s dôkladne prepracovanými detailmi, s ktorou si okamžite vytvoria puto na celý život. Handrová bábika Blandine Sweet Dreams Corolle pre deti od 0 mesiacov je oblečená v krásnych kvietkovaných šatách a má blond vlásky. K vášmu dieťatku sa okamžite pritúli a upokojí ho vďaka vanilkovej vôni, ale aj tým najjemnejším materiálom a mäkkému textilnému telíčku. Hrejivé materiály a príjemná vôňa vanilky upúta detskú pozornosť natoľko, že po bábike Blandine Sweet Dreams budú s radosťou siahať znova a znova.

Upokojujúca kombinácia pastelových farieb, dôraz na detail, veselá, realisticky pôsobiaca tvárička a ideálna veľkosť 34 cm z bábiky Blandine Sweet Dreams vytvoria najlepšiu priateľku vášho bábätka už od narodenia. Nevtieravá vanilková vôňa a mäkké, handrové telíčko sa postarajú o sladký, ničím nerušený spánok. Jemné pršteky detí už pri prvom dotyku objavia materiály príjemné na pohladenie i pritúlenie a vďaka dlhým nohám a rukám bábiky si deti už od útleho veku precvičujú správny úchop a spoznávajú rôzne povrchy. Bezpečnosť je v Corolle na prvom mieste, takže bábika je dokonale prispôsobená veku dieťatka. Materiál, z ktorého je bábika vyrobená, je veľmi príjemný na dotyk a pôsobí prirodzene, takmer ako pokožka. Bábiku Blandine Sweet Dreams môžete prať v práčke na jemnom cykle pri 30°C.

Francúzska značka Corolle prináša do náručí vašich detí tie najkrajšie bábiky už od roku 1979. Tím dizajnérov bábikám Corolle vdychuje život v malom romantickom mestečku Langeais vo francúzskej oblasti Loire Valley. Vo všetkých bábikách tejto značky sa snúbi prvotriedna kvalita, nádherný francúzsky dizajn a dôraz na jedinečné detaily. Značka Corolle sa môže popýšiť prestížnym ocenením Parents’ Choice Awards, ale aj mnohými inými oceneniami od starostlivých rodičov, popredných rodičovských magazínov a odborných porôt. Neodmysliteľnou súčasťou bábik Corolle sú tie najlepšie materiály, ktoré spĺňajú prísne európske normy a sú príjemné na dotyk a pohladenie. Každá bábika Corolle je jedinečná, presne tak, ako vaše dieťatko. Vložte do náruče svojho dieťatka tú najkrajšiu bábiku na svete, ktorú nájdete jedine u nás.

Vlastnosti

  • handrová bábika Blandine Sweet Dreams
  • jemná vanilková vôňa
  • pre deti od 0 mesiacov
  • veľkosť 34 cm
  • detaily prispôsobené veku detí
  • pranie na jemnom cykle pri 30°C
  • nádherný francúzsky dizajn
  • prvotriedna kvalita
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Celková výška34 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.