Gril na záhradu s kuchynkou Garden Kitchen Evolutive Smoby výškovo nastaviteľný s tečúcou vodou z kohútika a 43 doplnkov

Popis produktu

Gril na záhradu s kuchynkou Garden Kitchen Evolutive od francúzskeho Smoby je tou najlepšou hračkou pre všetkých malých kuchárov a kuchárky už od 3 rokov. Detský gril v originálnom šedohnedom vyhotovení sa pýši skvelými funkciami - gombík na ovládanie plynu pri otočení vydá mechanický zvuk Cric Cric a zároveň sa v rošte objaví simulácia červených plameňov ako pri skutočnom grilovaní. Gril je vybavený aj drezom s kohútikom s tečúcou vodou, ktorá je vyriešená systémom uzavretého kolobehu. Vedľa roštu na opekanie sa nachádza fritéza s vyberateľným košom, v ktorom si deti môžu pripraviť chrumkavé hranolky. 

Realistický gril s kuchynkou je vyrobený z pevných a odolných plastov, vďaka 2 kolieskam sa dá ľahko presúvať, takže sa s ním deti zahrajú aj vonku na čerstvom vzduchu. Gril ponúkne deťom dostatok úložného priestoru a háčiky na zavesenie kuchynského náradia. V zadnej časti je polička na kvetináče, v ktorých si deti môžu vypestovať svoje vlastné bylinky. Multifunkčná kuchynka s grilom Evolutive dokáže rásť spolu s dieťaťom, nohy sa dajú predĺžiť v spodnej časti až o 6 cm. Vďaka tomu nastavíte výšku grilu na úrovni 79 alebo 85 cm v závislosti od výšky a potrieb dieťaťa. 

Sada 43 realistických doplnkov zabaví chlapcov a dievčatá na dlhé roky a budú si pripadať ako skutoční šéfkuchári. Tešiť sa môžu na skladací hamburger s ingredienciami, párky, hranolky, šalátové listy, drevenú paličku s prísadami na ražniči, misku, 2 tanieriky, lyžičky, vidličky, nožíky, poháriky, dosku na krájanie, fľašku s horčicou a BBQ omáčkou, koreničku a soľničku so zvukom Cric Cric, dosku na krájanie, napichovaciu vidličku, naberačku a nôž na krájanie. Pri grilovaní si vyskúšajú svoju kuchársku šikovnosť pri práci s grilovacími kliešťami, k dispozícii majú aj repliku plynového zapaľovača. 

Nadčasový gril s kuchynkou vytvorí na záhrade autentickú atmosféru, zabavia sa s ním súrodenci a kamaráti. Originálny dizajn a jemné oblé hrany zaručia deťom pri hraní bezpečnosť. Naučia sa, ako používať jednotlivé náradie a pripravia svojim súrodencom a kamarátom chutné pochúťky. Pri hre si rozvíjajú jemnú motoriku, logické myslenie a technickú predstavivosť. Hrou na profesiu kuchárov sa približujú svetu dospelých, získavajú pocit zodpovednosti, rýchlejšie sa socializujú a zlepšujú si komunikačné schopnosti. Rozmery produktu sú 84*41*79 cm.

Renomovaný francúzsky výrobca Smoby vyrába kvalitné plastové hračky pre deti už celé desaťročia. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Hračky Smoby predstavujú tú najlepšiu voľbu pre každé dieťa.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery84*41*79 cm
Celková výška85 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Hmotnosť4281 g
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.