Golfový kočiar Minimi toTs smarTrike skladací čierny od 6 mesiacov

Popis produktu

Golfový kočiar Minimi od renomovaného výrobcu smarTrike je špičkový produkt, ktorý vychádza z elegantnej a módnej značky toTs, pod ktorou sa skrývajú praktické doplnky pre každé dieťa v najvyššej kvalite. Kočiarik Minimi je vhodný pre všetky detičky od 6 mesiacov až do 3 rokov. Detský kočiar má nízku hmotnosť - iba 5,5 kg, pričom je jeho konštrukcia z ľahkého a odolného hliníka. Golfový kočík sa vyznačuje prepracovaným systémom skladania, ktorý umožňuje rodičom jeho rozloženie jednoduchým pohybom bez akýchkoľvek nástrojov. 

Detský kočík Minimi je vyhotovený v krásnom čiernom farebnom vyhotovení, takže z neho budú mať radosť chlapci aj dievčatá. 5-bodový bezpečnostný pás je vybavený mäkkým polstrovaním na popruhoch v tvare zajačikov, vďaka čomu budem mať dieťa pri jazdení veľkú radosť. V veľkom a pohodlnom sedadle si deti môžu pospať aj počas dlhej jazdy. Súčasťou kočiarika je aj ochranná hrazda slnečná strieška s UV ochranou, ktorá sa postará o komfort dieťaťa a ochráni ho pred nepriaznivým počasím. Vysokokvalitné kolieska sú otočné, postarajú sa o rýchlu a bezproblémovú jazdu a dajú sa uzamknúť. Pod sedadlom sa nachádza odkladací priestor, do ktorého odložíte dieťaťu hračky.

Vlastnosti:

  • ľahký a ultra-kompaktný skladací kočík
  • odolná hliníková konštrukcia
  • plynulé rozloženie jedným pohybom
  • komfortné sedadlo
  • 5-bodový bezpečnostný pás s polstrovanými popruhmi so zajačikmi
  • slnečná strieška proti škodlivému UV žiareniu
  • kvalitné otočné kolieska s možnosťou uzamykania
  • bezpečnostná hrazda
  • veľký odkladací priestor pod sedadlom

Golfový kočík Minimi patrí do kategórie ultra-kompaktných, jeho rozmery v zloženom stave sú 29*26*53 cm, čo ho robí ideálnym na cestovanie a výlety. Je výbornou voľbou pre rodičov, ktorí uprednostňujú kombináciu vysokej kvality a praktickosti - kočík Minimi zložíte a rozložíte do pár sekúnd. Nosnosť kočíka je 15 kg a jeho rozmery v rozloženom stave sú 47*105*83 cm, pričom celková výška (s riadidlami) je 105 cm a dĺžka 83 cm. Kombinácia nízkej váhy, odolnej konštrukcie a funkčnosti jednotlivých prvkov robia tento kočík neoceniteľným pomocníkom pri cestovaní a výletoch a myslí na potreby detí aj ich rodičov. 

SmarTrike je špičkový výrobca detských trojkoliek a kolobežiek, ktoré na svetovom trhu nemajú konkurenciu. Najnovším radom produktov sú doplnky na starostlivosť pre bábätká a najmenšie deti toT‘s. Je to inovatívna kategória, ktorá je praktickým a zároveň štýlovým riešením pre každodenné potreby rodičov a ich najmenších. Doplnky sú vyrábané z najlepších a najkvalitnejších materiálov so zameraním na detaily.

 

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 mesiacov
Rozmery47*105*83 cm
Celková výška105 cm
Celková dĺžka83 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť5,5 kg
Nosnosť15 kg
KolesáØ 12 cm
NoteFolded: 29*26*53 cm
Farbačierna
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.