Garáž nákladná loď Creatix Logistic Freight Ship Majorette so žeriavom kamiónom a loďkami od 5 rokov

Popis produktu

Garáž nákladná loď Creatix Logistic Freight Ship od francúzskej  značky Majorette predstavuje originálny darček pre všetky deti od 5 rokov. Model nákladnej lode Maersk na kolieskach zaujme chlapcov prepravným priestorom pre kontajnery a autá, 2 záchrannými loďkami, 2 sklápateľnými rampami pre vjazd, lankom s háčikom a pristávacou plochou. Deti sa pri hre na prepravcov zabavia aj s prístavným žeriavom s pohyblivou plošinou, na ktorej prenesú akýkoľvek náklad. Pre ešte realistickejší zážitok využijú malí prepravcovia kovový model kamióna MAN TGX s kontajnerom, ktorý má v zadnej časti otvárateľné dvierka.

Táto skvelá hračka umožní deťom naplno využiť svoju kreativitu a fantáziu pri hre na prístavných dispečerov a prepravcov, riadia chod prístaviska, nakladanie a vykladanie tovaru. Približujú sa tak svetu dospelých, rozvíjajú si logické myslenie, pri hre s kamarátmi sa učia spolupracovať a koordinovať svoje úlohy. Deti sa potešia aj originálnym nálepkám, ktorými si ozdobia jednotlivé dieliky. Precízne vypracované detaily na hračke, spolu s nádhernými farbami zaručia, že sa s ňou zabavia na dlhé hodiny. Dĺžka lode je 34 cm, dĺžka prístavného žeriavu s cestou 45 cm a dĺžka kamióna 13 cm. 

Francúzsky výrobca Majorette sa už dlhé roky špecializuje na výrobu prvotriednych autíčok a stavebníc, ktoré si obľúbili deti a zberatelia na celom svete. Je partnerom veľkých automobilových značiek, takže deťom prináša licencované produkty vozidiel najvyššej kvality. Hračky Majorette sa vyznačujú originálnym francúzskym dizajnom, vysokou odolnosťou a vydržia vo vašej rodine dlhé roky. Široký sortiment produktov je zameraný nielen na funkčné hračky, ale takisto aj na zberateľské kúsky, medzi ktorými si vyberie každý nadšenec do automobilov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery29*52*22 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.